Whitefabia Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 Chlapci daju sa dorobit ostrekovace svetiel? ak ano kde sa daju splasit ND .. pozeral som na e-shop www.skoda-dily.cz ale nasiel som len nadobku na ostrekovace a motorcek...a este sa chcem opytat ako je rieseny naklon... na xenony ... mal by som v plane dorobit original naklon na xenony + ostrekovace diki moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 Vsetko sa da dorobit!!! HLADAJ mas to tu napisane!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 9. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 Prochy ved tu uz je milion osemsto tem uz neexistujucich ak vies kde je hod mi tu odkaz prosim dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 11. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 poradi niekto uz tu pol hodiny hladam a nic jedine na fabiu a Roomster som nasiel navod ale na SuperBa nie a nie najst ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Protoze je to podle me blbost. Ostrikovace jsou soucasti originalnich xenonovych svetlometu. Podle me nikoho, kdo by dodelal xenony do Superba tak, jak maji byt, nenajdes, protoze je to strasnyho srani. Imho totiz potrebujes 1. original xenonove svetlomety 2. ridici jednotky ostrikovacu, xenonu 3. naklonova cidla na napravach 4. samozrejme kabelaz, nove trubky k ostrikovani, novou nadrzku 5. nove ovladani v interieriu 6. Buh vi, co jeste Par expertu tady bylo, co chteli dobastlit xenony bez automatickeho naklapeni pomoci kolecka (prave protoze je to slozite) - ale to je prasarna nejvetsiho kalibru. A je to nepovolena uprava. Je lehci a levnejsi koupit si jiny auto, nez tohle bastlit. Jak jsem pochopil, tys Supa jeste nekoupil. Cili ti doporucuju, pokud ti zalezi na takovejchle ficurach, vyber si proste Supa, ktery je uz ma. Cenovy rozdil mezi vybavou Elegance/Comfort/Classic je zanedbatelny. Porotoze jestli te tak trapi, ze nebudes mit xenony, pravdepodobne te casem bude trapit, ze nemas ani elektricky sklapena zrcatka s pameti, nebo elektricky ovladana sedadla, nebo MaxiDot. Nalepit chromove listy samozrejme dokaze kazdej... Dodelavat vsechny tyhle blbinky je strasnyho srani a predevsim - pokud ty dily nekde nesezenes za par kacek, nedoplatis se. Proste si ujasni, co od toho auta chces a podle toho si vyber peknej kousek. Supu je mraky a urcite existuje slusnej kus, ktery je s tvoji vybavou a za dobry penize. Narozdil od Octavie ma vyhodu, ze neni tak popularni a neni tolik napadeny kutilem domacim. Protoze ikdyz na krasne xenony, zrcatka, sedacky aj. dodelas, stejne to auto budes jednou prodavat a budes muset priznat, ze to bylo dodelavane. Kdyz jsem vybiral Supa ja, zacinal jsem na vybave Comfort. Urcite jsem chtel xenony a Comfortkou jsem projel pres 1000km. A jak jsem to tady cetl, zacal jsem chtit MaxiDot, pak ovladani radia na volantu, sklapeci zrcatka, kozene sedacky vypadaji taky pekne... Docetl jsem se, ze pri zarazeni zpatecky se umi prave zrcatko automaticky sklopit k zemi, aby bylo videt na zem. A ze to vyzaduje sedacky s pameti.... Kdybych chtel vsechny tyhle blbinky dobastlit, stalo by to mnohem vic penez a casu, nez kdybych si trochu priplatil. Takze jsem si proste vybral Eleganci. Nemam treba stresni okno, ale to je prave o tom, ze jsem si ujasnil, ze mi chybejici stresni okno vubec nevadi a ani jednou jsem zatim nelitoval, ze jsem si nevybral kousek, ktery by ho mel. Nemam ani vyhrivani celniho skla. O tom jsem uvazoval a dohledal si, ze se da dodelat relativne jednoduse. Ujasnil jsem si, co vsechno chci a kolik prace by to zabralo to dodelat. A podle toho jsem vybral auto, ktere bylo nejbliz. To jsem zase napsal roman.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 12. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 (editace) Tu vybavu co mam ja na vyber mi staci len chcem dobastit xenony lebo ich asi nema ... a o taketo odpovede nemam zaujem ze sa mam na to vykaslat a podobne koci .. ja si to chcem dorobit a basta .. Forum je od toho aby sa mi tu poradilo nie odradilo ... Editováno: 12. Červenec 2012, autor: Whitefabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Hledej podobné témata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Tu vybavu co mam ja na vyber mi staci len chcem dobastit xenony lebo ich asi nema ... a o taketo odpovede nemam zaujem ze sa mam na to vykaslat a podobne koci .. ja si to chcem dorobit a basta .. Forum je od toho aby sa mi tu poradilo nie odradilo ... Asi jsi to špatně pochopil,ale Milan tě rozhodně odradit nechtěl.Pouze abys zvážil,jestli prostředky,které vynaložíš případnou výměnou světel nebudou natolik velké,že nakonec bude lepší jiné auto.Pokud máš samozřejmě vyhlídnuté auto,které splňuje tvé požadavky výjma světel tak se do toho klidně pusť.Já osobně jsi nejsem jistý jestli to půjde. Jisté je,že největší položka bude za nové světlomety.Pokud neseženeš nějaké z bouračky nebo nějak jinak( což doufám že ne) tak nový stojí cca 12-14000kč/ks.To znamená že jen za světla bys dal min.25000kč.A k tomu ty další blbinky.Nevím jak je to s náklonem.Jestli i stávající náprava má na to přípravu a nebo bys musel měnit i to.A k tomu další věci.Proto To Milan psal.Jinak samozřejmě peníze to jsou tvé a rozhodnutí taky.Nicméně nikdo z mého širokého okolí se do toho nepustil pokud jsem si vědom.Když budeš první tak držím palce a jsem zvědavý na výsledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 12. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 chlapci budem po tom patrat a ked budem dorabat ostreky dam podrobny navod ... ale najprv musim overit ci ma auto ostreky alebo nie diki moc chlapci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.