Michal878 Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Našla by se nějáká hodná duše ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 nevím jestli mám to co zrovna potřebuješ ale je to pro rok 02-03.A schémat tam je strašná spousta.Nicméně jak už jsem psal na jiném místě.Nejdřív mi někdo musí vysvětlit jak to dát na úložiště a pak to tam fláknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 El.schéma MR 02-03 si můžeš stáhnout zde: http://www.uloz.to/x...ta-mr-02-03-pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 13. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Pawouk: Je to soukromí soubour který nejde stáhnout :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Michale,zkus to ještě jednou,asi jsem něco blbě odkliknul při uploadu. Tak sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 13. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Pawouk: Díky ti chlapiku !!!! To je to co sem potřeboval ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 tak to už jsem ti asi posílal zbytečně dnes na mail.Taky jsem to nahrál a hodilo ti to odkaz na uloz.to Byl jsem v práci tak jsem se k tomu dostal až dnes víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.