Roman S. Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 Zdravím. Omluvám se pokud se to tu již řešilo, já to tak nějak hledal a našel jen něco podobného.. Nemá někdo zkušenost co se s tím dá dělat ? Prosím o radu Mám O II s originál rádiem Nexus rok 2006 a v poslední době (pár měsíců) jsem zjistil, že mne začal brát při autě v klidu proud z baterky cca kolem 2 A což je sakra hodně, když jej odpojím jsem na hodnotě 0,03 A to myslím že je v pořádku, nechápu co se stalo...??? Děkuji za případnou radu či odpověd R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 (editace) Citace jiného příspěvku: Už tu bylo asi milionkrat, aby zkusil, jestli ma zapnute automaticke nahravani dopravnich info z radia - ze to vybiji baterku. Takže bych i zkusil to. Editováno: 14. Červenec 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman S. Vloženo 14. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 (editace) Děkuji za radu zkusím se na to podívat.</p> Editováno: 15. Červenec 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.