tomasmu Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Chalani mam na vas otazku. Da sa niekde nastavit ze ked zaradim spiatocku a aktivuju sa mi zadne cuvacie senzory automaticky sa mi stisi hlasitost radia ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 18. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2012 Ak mas original radio tak v nastaveniach pre radio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasmu Vloženo 24. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 (editace) v nastaveniach to nie je...vie mi niekto poradit? Editováno: 24. Červenec 2012, autor: tomasmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka1022 Vloženo 24. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 Co máš za rádio? Na columbusu to je určitě v nastavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasmu Vloženo 24. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 Mam RNS DX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka1022 Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 Tak tohle rádio moc neznám, to nemůžu poradit, ale někdo ti určitě řekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 Co máš za rádio? Na columbusu to je určitě v nastavení Kdo kdy viděl Columbuse v superbu 1 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 No z podpisu je jasny, ze si jirka spletl forum Superbu s Octavia.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 jasný proto jsem si rejpnul.... , ale nemyslel jsem to zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 Ja netvrdim, ze's to myslel zle Jinak: Myslim, ze to v SI tradicne nastavit nepujde. Pekne me stve, ze v tomhle ohledu je Sup dost tupej a leccos, co se u o dva roky mladsi OII da nacvakat pres VAG/palubni pocitac, proste u nej nejde. Ja bych zase chtel, aby se ozyval ten dlouhy ton, az kdyz budu mnohem bliz prekazce. Kdyz se ozve, je tam jeste 20cm mezera. Takhle velkorysej s mistem muzu bejt mozna nekde v Zapadnich Cechach v lese, ne na parkovisti v Praze. Takze stejne po zazneni tonu to musim odhadovat, takze ty parkovaci senzory ztraceji vyznam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 No máš pravdu, ale je potřeba říci že technika superbu pochází z nějakého roku 1996+ z dob prvních Passatů, A4 atp. Já si už na chování senzorů zvykl a zcela mi to vyhovuje. Prostě když to začne řvát tak než zastavím, je tam mezera akorád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greensuperb Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Chcem sa spytat mam v plane do mojho superba dokupit RNS ale zaujima ma ci je potrebne dorobit na spravne fungovanie nejaky zvazok kabelaze.lebo mam moznost to kupit z jedneho buraneho superbecka.oplati sa ist do toho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 vetsina radii ma impuls na mobil.. misto mobilu natahnout kabel od zpatecky a radio se stisi... nekde jsem to četl,tak chytrej nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.