BiGGy Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 (editace) soupni fotky jak se to povedlo tobe asi nevis ted z hlavy jak velkou diru je třeba vyrezat do kastliku ?? zatim cekam az mi hodiny prijdou tak bych si to už trosku pripravil. a ktere piny jsi pouzil ? Editováno: 23. Listopad 2015, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Tak jsem taky dokoncil Hodiny supII do oII . zapojeno na konktor radia . 1.PLUS - 2.MINUS - 3.CANLOW - 4.CANHIGH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Super, jak to je pod tim horsim uhlem videt? Myslim tim od sedici osoby? Dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 (editace) Ano toto bylo pro me prekvapenim .slo to huř videt když si človek sednul. Sice to neni moc videt na fotkach z vozu ale upiloval zadni čast držaku kastliku tak aby sla vrchni čast kastliku zasunout vic dozadu.. ted uz je viditelnost o dost lepsi. prvni 3 fotky jsou uz se zasazenym kastlikem dovnitř..spodni čast zustala original..sice je tak ted jakoby schod mezi kastlikem a ofukem ale myslim že to neni nijak strasne. samozdrejme by bylo nejlepsi mit ty hodiny misto ofuku jako ma superb ale co se da delat. ja jsem zpokojen. jeste to ale poupravim. nastrikal jsem nakonec zbytky kasliku taky na cernou lesklou ale moc to nesedi z ofukem tak to dam zpatky do matné Editováno: 27. Listopad 2015, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_ai1 Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Viděl jsem to už i v opačném poradi,hodiny nahoře a ofuky dole,da se to udělat,jen si poradit s vedením vzduchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leri000 Vloženo 3. Srpna Sdílet Vloženo 3. Srpna Čaute. Po pripojení vám hodiny nabehli hneď? Skúšal som ich na krátko pripojiť na konektor rádia ale na chvíľu mi len preblikne na displeji --:-- -- a zhasnú. Teraz neviem či sú vadné hodiny alebo je problém inde. Dúfam že niekto odpíše aj keď je to už starší príspevok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.