Přejít na obsah

vymena radia za origo

xorb

Doporučené příspěvky

caute,

rozmyslam nad vymenou radia v mojej octavii 2 (rv 2007).

Mam 1din Blaupunkt + odkladaci priestor pod nim. Chcel by som to dat prec a dat tam 2din original radio skoda.

V prvom rade sa neviem rozhodnut ake? Columbus? Audience? alebo odporucate nieco ine?

A v druhom rade netusim co vsetko k tomu treba a co si mam zistit. Cital som tu zopar tem, ale nerozumiem napriklad ako je to s tym kodovanim alebo co vlastne treba.

Dakujem pekne za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no vacsina tem bola na inu temu a boli to len pojmy, ktore sa kde tu objavovali a dokopy nic mi nevraveli.

tak minimum je radio+mp3, usb(vyhoda)

paci sa mi aj ta navigacia, ale otazka je kvalita map a ci potrebujem menit antenu kvoli gps?

som ochotny zaplatit za radio, ak to za to stoji .. ale na druhu stranu zbytocne preplatit to, co nevyuzijem je tiez blbost - preto ma zaujima aj nazor skusenejsich ;)

Odkaz ke komentáři

USB nemá žádné origo radio, to k němu pak potřebuješ MDI. Columbus a Amundsen jsou navigace, zkušenost s Columbem dobrá, mapy byly pro mou potřebu zcela dostačující, zvukově rovněž vyhovoval. Ale sám si musíš určit priority.

Editováno: , autor: karel21
Odkaz ke komentáři

Tak tak, Columbus mi vyhovuje jak dotykový ovládání, tak v tom že umí přehrávat filmy. Navigace je podle mě lepší než u nějakejch přenosnejch zařízení. říká včas kudy tudy, neseká se a RDS-TMC docela dobře funguj-ale ne u nás. zmateně nepřepočítává trasu a dá se spolehnout na rychlostní limity co ukazuje. A mypy? Záleží jak starý budeš mít.

Odkaz ke komentáři

super, dik za info

otazka1: co antena? treba menit? kvoli gps signalu

otazka2: cital som nieco o gateway. okrem toho ze este netusim co to je :p tak treba s tym nieco riesit? (a viete mi to prosim aj vysvetlit? pripadne link)

zatial asi vsetko .. prosim neukamenujte ma :)

diik

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
  • o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...