xorb Vloženo 23. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2012 caute, rozmyslam nad vymenou radia v mojej octavii 2 (rv 2007). Mam 1din Blaupunkt + odkladaci priestor pod nim. Chcel by som to dat prec a dat tam 2din original radio skoda. V prvom rade sa neviem rozhodnut ake? Columbus? Audience? alebo odporucate nieco ine? A v druhom rade netusim co vsetko k tomu treba a co si mam zistit. Cital som tu zopar tem, ale nerozumiem napriklad ako je to s tym kodovanim alebo co vlastne treba. Dakujem pekne za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 23. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2012 Když si četl pár témat, proč se neptáš tam? Columbus nebo Audience, záleží co odněj chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xorb Vloženo 23. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2012 no vacsina tem bola na inu temu a boli to len pojmy, ktore sa kde tu objavovali a dokopy nic mi nevraveli. tak minimum je radio+mp3, usb(vyhoda) paci sa mi aj ta navigacia, ale otazka je kvalita map a ci potrebujem menit antenu kvoli gps? som ochotny zaplatit za radio, ak to za to stoji .. ale na druhu stranu zbytocne preplatit to, co nevyuzijem je tiez blbost - preto ma zaujima aj nazor skusenejsich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 24. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 (editace) USB nemá žádné origo radio, to k němu pak potřebuješ MDI. Columbus a Amundsen jsou navigace, zkušenost s Columbem dobrá, mapy byly pro mou potřebu zcela dostačující, zvukově rovněž vyhovoval. Ale sám si musíš určit priority. Editováno: 24. Červenec 2012, autor: karel21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 24. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 Tak tak, Columbus mi vyhovuje jak dotykový ovládání, tak v tom že umí přehrávat filmy. Navigace je podle mě lepší než u nějakejch přenosnejch zařízení. říká včas kudy tudy, neseká se a RDS-TMC docela dobře funguj-ale ne u nás. zmateně nepřepočítává trasu a dá se spolehnout na rychlostní limity co ukazuje. A mypy? Záleží jak starý budeš mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xorb Vloženo 26. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 super, dik za info otazka1: co antena? treba menit? kvoli gps signalu otazka2: cital som nieco o gateway. okrem toho ze este netusim co to je tak treba s tym nieco riesit? (a viete mi to prosim aj vysvetlit? pripadne link) zatial asi vsetko .. prosim neukamenujte ma diik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 1. - Antena - musíš dát někam GPS - buď výměna na střeše, nebo ji někam schovat - pod palubku. 2. - Gateway - podle toho jaký máš modelový rok, aby Ti nevybíjel baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 u Columbuse se měnit v určitých případech nemusí, software se dá upravit aby nevybíjel baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xorb Vloženo 19. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 (editace) tak sa znovu vraciam k tomuto ... znovu sa nasiel cas aj financie MY2008 a CAN Gateway 1K0 907 530 L da sa z toho zistit, ci bude problem s vybijanim? Editováno: 19. Prosinec 2012, autor: xorb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.