ex-r Vloženo 1. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 Ahoj, mám v autě 5N0 035 730 A a při připojování telefonu mi to napíše nekompatibilní telefon. Telefon HTC Sensation. Nemáte s tím někdo prosím nějakou zkušenost? Mám vyměnit jednotku nebo je to jen nějaké nastavení telefonu? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 nutná výměna jednotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ex-r Vloženo 2. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 mám koupit 5N0 035 730 D nebo nějakou jinou ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ex-r Vloženo 2. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 (editace) jo a popřípadě jestli nevíte kde se dá tato jednotka dobře koupit, nebo kde by mi to předělali za rozumný peníz, jsem z Ostravy Díky Editováno: 2. Srpen 2012, autor: ex-r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.