Publikováno Srpen 11, 201213 r Dobrý den,po zapnutí klíčku mě asi na 10sekund začne skákat ručíčka od rychlosti,poté vše naskočí jak má. nevíte co stím? díky
Srpen 20, 201213 r Vymen motorek a mas klid. Zrejme nekdo pri sundavani/zasunuti rucicek tlacil spatnym smerem
Září 2, 201213 r Zdravím chci se zeptat začala mi skáket ručička rychloměru u octavie tdi 81 kw neví někdo co s tím??Jen ještě maličkost když to začne dělat změní se i vybrace motoru díky za radu
Září 17, 201212 r mam rovnaky problem , do rychlosti cca 30 km/h ručička skače a potom už ide plinulo , a ked sa niekedy rozbehnem moc rychlo mi to niako preskoči a ukazujemi zlu rychlost , niake tipy na opravu dik
Září 17, 201212 r tady v tomto pripade tusim, ze rucicku mate moc zatlacenou na hridelce - takzvane skrta v urcitych mistech na podklad budiku Upraveno Září 17, 201212 r od Host
Září 18, 201212 r takže stači iba povitiahnut ručičku ? a ako ju mam vitiahnut aby som čosik nedojebal ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.