octaviavrs Vloženo 11. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 Dobrý den,po zapnutí klíčku mě asi na 10sekund začne skákat ručíčka od rychlosti,poté vše naskočí jak má. nevíte co stím? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 Vymen motorek a mas klid. Zrejme nekdo pri sundavani/zasunuti rucicek tlacil spatnym smerem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misak-mig Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 Zdravím chci se zeptat začala mi skáket ručička rychloměru u octavie tdi 81 kw neví někdo co s tím??Jen ještě maličkost když to začne dělat změní se i vybrace motoru díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert16 Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 mam rovnaky problem , do rychlosti cca 30 km/h ručička skače a potom už ide plinulo , a ked sa niekedy rozbehnem moc rychlo mi to niako preskoči a ukazujemi zlu rychlost , niake tipy na opravu dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 (editace) tady v tomto pripade tusim, ze rucicku mate moc zatlacenou na hridelce - takzvane skrta v urcitych mistech na podklad budiku Editováno: 17. Září 2012, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert16 Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 takže stači iba povitiahnut ručičku ? a ako ju mam vitiahnut aby som čosik nedojebal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 najlepsie vidlickou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 ale opatrne na podklad, at si ho neposkrabes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.