Kuban3c Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Zdravim a ked som si kupil na nejaky ten cas AUX apdater a pripojil na DX navi .... no ako nahle zapnem prehravanie na z TV/AUDIO mam cistu obrazovku a nic tam nevidiet da sa to nejako zobrazit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 (editace) čo hovoríte na toto? cena okolo 1400 czk Editováno: 11. Listopad 2014, autor: Ghostbuster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 ja mel od stualarmu temer to same a fungovalo to paradne tohle bych rekl ze je to same jen jinej nazev na obale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Já to mám taky, ale jinou značku a asi o litr dražší, je to supr a fungue to bezvadně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 "u nás" stojí tiež viac, toto som ale hľadal na ebayi pesničky ovládaš aj na MF volante? frajerka ma zabije ked zistí čo budem chcieť pod "stromček" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 (editace) Jo ovládám i přes volant bez prolému. Napojíš na to cokoliv, mobil, mp3, nebo tam lupneš kartu a nebo jako já USB, to je asi nejpraktičtější. Písničky mám ve složkách a max 99 skladeb, pak se to nemusí načíst. A složky nazvané CD1, CD2 a dál... Mám přesně tento z této stránky: http://www.mp3auto.cz/skoda/bez-podpory-textu/126-adapter-usb-sd-mp3-vstup-pro-autoradio-skoda/ Editováno: 12. Listopad 2014, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 99 skladieb na zložku, či na celé usb? rozmýšlam ešte aj nad aux vstupom iba, čo je podstatne lacnejšie ale zas toto je pohodlnejšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 99 skladem na složku, a kolik si tam uděláš složek je na Tobě a taky na kapacitě USB Takže možeš mět třeba 10 složek s 99 skladbama. Toto je dost pohodlné, připevnil jsem si to do kastlíku u spolujezce na strop a dozadu a ani to tam moc nepřekáží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 (editace) Chalani kde najlepšie uzemním ten čierny káblik? (je to od YATOURu na usb mp3) Sem tam mi to blbne preblikávajú mi čísla pesničiek a hlavne napíše no CD a vypne sa... Niekde som čítal že je to zlým uzemnením, zapojili sme to narychlo na zraze s jakubom na rádio. Ja som totálne nemehlo, tak za kazdu radu budem vdačný :-) Editováno: 6. Červen 2015, autor: Ghostbuster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Však na radiu je to cajk... Jestli chceš mít ale jistotu, připájej ho na černý na svorkovnici radia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Dik, dal som to aj o palubovku ale stale to blbne, na rad pride reklamacia, co uz :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.