Publikováno Srpen 14, 201213 r Ahoj. Včera (a už se mi to stalo asi 2x) se mi nesmyslně ukázala hláška: A to mám skoro půl nádrže. No jo, ale ono to tam visí celou dobu jízdy i po vypnutí klíčku: Ví někdo co s tím? Díky
Srpen 14, 201213 r Načerpat palivo. Při přepínání hodnot PP se obraz mění a nebo tam stále visí Načerpejte palivo?
Srpen 14, 201213 r Autor Nokia.... Jinak dnes zase to makalo na 50%. Od startu hláška, ale po odstavení auta na 2 hodiny tak to zase fungovalo normálně. No jsem z toho trošku lama Napíchnu někde na VAG a uvidíme. Upraveno Srpen 14, 201213 r od Dodo-Kolín
Srpen 15, 201213 r Měl jsem stejný problém, na OII předface, je vadnej měřící plovák v nádrži, na diagnostice to vypisuje chybu myslím senzor G48 sporadická závada.
Srpen 15, 201213 r Všimni si na obrázcích, že na jednom je ručička paliva dole, kdežto na druhým ještě nahoře. Měl by být vadnej ten plovák......
Srpen 15, 201213 r Autor Dík. Zaměřím se na to. Jinak na druhém obrázku je již vytažený klíček ze spínačky.
Srpen 15, 201213 r Aha, tam jsou i otáčky dole.... Zkus ten plovák, podle mě to tím.... jinak moc nevím...... mohl by to teda být i vakl v budíkách, třeba na datové sběrnici do toho displeje jako takového.......
Srpen 23, 201213 r Autor Vypadá to tak, prt. nikde nic skřípnutého nebylo. Ba ani není o co-ta velká krytka je plastová.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.