Dodo-Kolín Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Ahoj. Včera (a už se mi to stalo asi 2x) se mi nesmyslně ukázala hláška: A to mám skoro půl nádrže. No jo, ale ono to tam visí celou dobu jízdy i po vypnutí klíčku: Ví někdo co s tím? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Načerpat palivo. Při přepínání hodnot PP se obraz mění a nebo tam stále visí Načerpejte palivo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Píšu že mám půlku nádrže Nic nejde přepnout-od startu to tam stále visí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipoman Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Když se mi sekne Nokia, tak vyndám baterku, ale tady to asi nepomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 (editace) Nokia.... Jinak dnes zase to makalo na 50%. Od startu hláška, ale po odstavení auta na 2 hodiny tak to zase fungovalo normálně. No jsem z toho trošku lama Napíchnu někde na VAG a uvidíme. Editováno: 14. Srpen 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 15. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2012 Měl jsem stejný problém, na OII předface, je vadnej měřící plovák v nádrži, na diagnostice to vypisuje chybu myslím senzor G48 sporadická závada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 15. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2012 Všimni si na obrázcích, že na jednom je ručička paliva dole, kdežto na druhým ještě nahoře. Měl by být vadnej ten plovák...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 15. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2012 Dík. Zaměřím se na to. Jinak na druhém obrázku je již vytažený klíček ze spínačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 15. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2012 Aha, tam jsou i otáčky dole.... Zkus ten plovák, podle mě to tím.... jinak moc nevím...... mohl by to teda být i vakl v budíkách, třeba na datové sběrnici do toho displeje jako takového....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 23. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Tak už je to jasný: Díky za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 myška papala :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 23. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Vypadá to tak, prt. nikde nic skřípnutého nebylo. Ba ani není o co-ta velká krytka je plastová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.