Mas132 Vloženo 25. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2012 Dobrý den, mám Octavii II 1.9TDI 77kw BJB. Chtěl bych se zeptat, jaké vstřikovací čerpadlo je ve voze. Myslím si, že verze bez filtru pevných částic, kterou mám obsahuje "rotačku" a verze s DPF jsou PD. Je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2012 vstrekovacie čerpadlo tzv.rotačku majú staršie motory TDI (66kW,81kW)... ty máš motor TDI-PD.... filter DPF (filter pevných častíc) majú niektoré motory TDI-PD a najnovšie TDI-CR....tvoj prípad to však nie je tu máš niečo aj na prečítanie http://www.autorubik.sk/technika/druhy-vstrekovania/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mas132 Vloženo 25. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2012 Ok, nebyl jsem si jistý. Díky za objasnění.Měl bych ještě dotaz ohledně výměny oleje. Auto má najeto necelých 280000km a vždy tam byl longlife. Chci to předělat na 15000km/rok. Přečetl jsem si, že někdy může dojít při změně intervalu výměny oleje k uvolnění nečistot. Je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2012 len v pohode prejdi na 15t km/1 rok ,s dodržaním predpísaných VW noriem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.