Přejít na obsah

Přizpůsobení Imma

_Denis_

Doporučené příspěvky

Ahoj,

mám dotaz:

dočetl jsem se, že immo v klíčku s D.O. lze naprogramovat i bez použití VAGu a mnoho lidí potvrdilo, že to vážně lze.

Já si plánuji D.O. dodělat také (OII předfacelift, 10/2008), mám však ve sklopném klíčku nepřizpůsobené immo a vinou chybějící řídící jednotky, která podporuje D.O. (přesněji ji stále ještě nemám přehozenou za tu stávající), mi mačkání tlačítka odemykání k ničemu není. Lze tedy takto přizpůsobit i klasický klíč bez funkčního D.O., nebo mi nezbude, než opět navštívit neochotné pracovníky servisu? :kol-33:

Předem díky :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 7 měsíců později...

Ahoj

Chci si na mé Octavce II MR2006 dodělat dálkové ovládáni budu muset vyměnit mou jednotku  za tuhle 1K0 959 433 AK protože to ta moje neumí. koupím si klič na stejné frekvenci jako je jednotka. V novém klíči je i nové immo jak ho můžu předělat aby mi fungovalo nechci se raději pokoušet vytahovat  se starých klíču. Vím že musím mít diagnostiku tu mám ale píše se tu i o loginu pro změnu ten budu potřebovat i když ty imma v nových klíčích jsou čistá ? Může mi tady někdo popsat jak se to provádí. Byl bych moc vděčný zkušeným uživatelům VAGU zadali by mohli napsat jak postupovat při této vyměně od začátku ještě třeba před výměnou jednotky zdali je třeba něco provést.

Děkuji za každou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...