Michal Mäsiar Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 Dobrý večer. Mám škodu felíciu, už staršiu a mám jeden problém. Elektrika, čo sa týka svetiel(okrem stretávacích, smerových a výstražných), stieračov, kúrenia niekedy funguje, niekedy nie. Napríklad počas dlhšej jazdy 5 minút funguje, potom znova nefunguje atd. dokola. Poistkami to asi nebude, kedže to striedavo zapína a vypína, bez nejakého ovplyvnenia. Tym pádom ani prerušeným káblom asi nie, kedže sa to vypne aj keď je auto v pokoji(len zapaľovanie). Skúšal som vymeniť relé v poistkovej skrinke z označením 18, kedže sa zdalo, že tam bude problém, ale nepomohlo. Niekto, kto sa vyzná, Pomohli by ste mi s tým prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 Asi se v minulosti do pojistkové skříňky dostala voda. Zatéká ti tam předním sklem. Vyndej ven pojistovku , úplně rozeber a uvnitř zespodu najdeš to překvapení co hledáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 (editace) A přidej si k tomu prohlídku plus dotažení svorek na baterii = (+) k hlavnímu kladnýmu kabelu a (-) od baterky ke kostře. Editováno: 2. Září 2012, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.