mizhoooba Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Zdravím všetkých, poradte mi aké podložky by boli najideálnešie na OII . Je to na klasických plechových diskoch, pneu 195/65 R15. . Chcem aby to moc nevytrcalo z pod blatníkov ale aby to nebolo moc zasunuté pod blatníkom. . . Akú hrúbku viete odporučiť? Prípadne foto. . . Vdaka Vám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 já bych zvolil (a v létě na 16" zvolím) 15mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoubek Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Zdarec to musíš vědět ty jak moc bys to chtěl nechat koukat aby to bylo akurát, idealně na můj vkus je zároveň s lemem, vem si třeba lať dej ji k lemu a změř kolik máš kolo utopené a tak silnou budeš potřebovat podložku,myslím že v tomhle se špatně radí každému se líbí něco jiného a z fotek to asi nebude moc dobře vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Víc parády udělá kdejaká sada Alu kol.Než podložky s plecháčema... Nehledě na benga a bezpečnost. Když někdo staví supr pecku a dohání podložkama třeba pěkný kola,tak budiž.Ale plecháče? A laťka jak říká Jakoubek je užitečná pomůcka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.