Přejít na obsah

Jakoubek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    56
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Jakoubek

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dobrý den. Začala svítit kontrolka airbagu. Diagnostika píše spínač airbagu řidiče. Kde se prosím nachází spínač? Rok 98 pouze airbag ve volantu a spolujezdce.
  2. Jo už jsem ji našel je před spolujezdcem vedle pojistek, co všechno se z toho dá vyčíst je to podle roku výroby jde mi o to že teď to načítaj na STK tak jak moc se v tom mužou hrabat?
  3. Dobrý den, felicie má zásuvku na diagnostiku? Od kterého roku? Já myslel že neměli?
  4. Chtěl bych se zeptat zda je koncovka na origo. výfuku navařená? Viděl jsem jen našrobovanou přes třmeny je to neorigo nebo je to brano jako náhradní díl? Je na koncovce nějaká homologace?
  5. Ahoj, ty relatka jsou pod volantem pod tapecirunkem? Je na tom relatku nějaké číslo?
  6. Ahoj ano něco takového by to mělo být, je i na druhou stranu ta samá s označením v levo jestli jsem to pochopil? prosím ještě kod té 9to by měli být ty držáčky do kterejch se to zacvakne. Děkuji moc
  7. Ahoj mám dotaz nevíte kde nejlépe sehnat takové ty odkládací přihrady do kufru fabia II combi jsou nacvaklé na bokách od podběhu k zadním světlům, nemá někdo nějaké číslo etky?
  8. Zdarec ty jsi podlepoval nebo tmelil? Fotka by nebyla? Idealní řešení by bylo uříznout proužek toho alu trojuhelníku a navařit na O2 ale mooc pracné.
  9. No tak poutko to už radši pořídit nějaké trošku větši třeba zapuštěné madlo z dvířek od skříně a upravit díru v podlaze.
  10. Ahoj koukal jsem že jsou i nové náhrady za nějakých 1200 Kč i v šedé barvě vypadají docela povedeně to už stojí za uvahu než kupovat za 1500 ošoupanou.
  11. Mám podobný problem ztráci se voda, do oleje to nejspíš není olej je pořát krásně čistej na víčku trošku emulze ano ale myslím že v tomhle počasí a při couračkách uplně normální kdyby to bylo do oleje tak půl litru vody z toho udělá si myslím pěknou šlehačku??? Zratí se tak půl litru za 5 měsíců, na kolik to tak tlakujete aby nehrozilo zničení chladiče 0,1atm 0,5atm nebo 1atm???
  12. Zdarec do vnitřních dveří by to mělo bejt šumák, ale na zadní nárazník nevím nevím, kdyby to byl jen zelenej pruh tak pohoda ale zelená odrazka vzadu to bych asi nedával s tím by mohl bejt problém znáš to všude narazíš na blbce, když už tak červenou.
  13. Konečně nějaká konkrétní odpověd, akorát ten trojuhelník nevim nevim připadá mi že směrem k oknu chybí cca 12-15mm to se mi moc nelíbí, taky bych se bál zatejkání do auta v tom karbonu to vypadá lépe není to tak vidět,konektor by nešel přepinovat? Muselo se pájet? Barevně na sebe pasujou nebo prostě vrchní je vrchní a spodní je spodní?
  14. Nezkoušel jste někdo rozdělat ty zrcátka v kloubu jestli by to nepasovalo popřípadě s malou upravou, dovařovat nějakej kus plastu pod trojuhelník se mi nějak nezdá, jak je to s ovládáním? Konektor si myslím pasovat nebude ve dvojkovém bude kabel na víc na blinkr a na osvit ale co kabely na štelování je jich stejnej počet popřípadě barvy? Můžeš hodit odkaz na ty nástavce pod trojuhelníky?
×
×
  • Vytvořit nový...