Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte, rad by som sa spýtal ci je to bezne, alebo mam komplet cele auto striekane.

Za odpoved dakujem.

post-54927-0-83852200-1347871979_thumb.j

Neco ostrejsiho by jsi nemel ? ;)

• Autor

ostrejsie to telefonom asi nepojde :)

post-54927-0-49442800-1347872643_thumb.j

Upraveno od blade6591

O hodne lepsi , ale normalni mi to neprijde , to vypada jako by to bylo zapaskovane a striknute

• Autor

no ani mne, ale mam to aj na druhej strane.. bude to teda komplet striekane...

Jestli je to na rámu tak to delaji ty gumy na dveřích , mam to taky sice ne tak moc jako ty a soused to ma taky... proto typuji ze je to normalni vec u octavie II.. neni mi sice jasne jak ta guma na zverich muze vytlacit takovou rýhu do rámu ale asi je to tak protože je to presne tam kde ta guma doléhá... a ma to hodne octavek ktere maji najeto už pak KM :kol-32:

Nejde o to kolik má najeto ale o ty gumy, dřív byly moc tvrdý a dělaly takovouhle neplechu, nechalo se to ve škodovce vyměnit.

• Autor

Hm, zaujimave. Je to 10/06, a najazdene ma 170tis. km. Mne to pride fakt skor ako prestriekane..

Tvrdit ti to nemůžu protože ty fotky jsou opravdu mizerný, dej pořádný fotky a bude jasno.

Aha tak to jsem nevedel ze ty gumy pozdeji měnili... ale vsadim se že je to tema gumama taky mam rok 2006 a kolega taktež .. Nebudeš to mit střikane neboj.. neznam takoveho magora aby nastrik ukončil zrovna tam :) ale v nejakem zlomu ,hrance... to jsou ty gumy uvidiš :kol-35:

• Autor

zajtra to pozrem ci to licuje s tymi gumami :) zatial vam dakujem chlapi

Já bych to taky tipoval na stříkání při výměně gum..byla na to i svolávačka.. :kol-47:

Upraveno od Ataner

• Autor

no teraz som to detailnejsie pozeral, je to striekane, pri spravnom uhle pohladu su vidno skrabance na zadnej casti.. no nic, kaslat na to, toto skusim nejako zamaskovat nech to nebije do oci :D mate nejaky napad ?

Upřimne bych fakt typoval ze to udelaly ty gumy... neni mi jasne jak nekdo mohl takhle ukončit zastřik ... to musel byt frajer

Jinak je to hluboke?? jestli je to jen přechod mezi barvama tak sezen leštičku a zaleštiš tu hranku... nebo zajed nekde kde přeleštujou auta

• Autor

neviem aky tam je presne rozdiel ale prstom jasne hmatatelny. gumy to nespravili, gumy spravia ryhu, tu som objavil hore na karoserii. skusim to nejako vylestit di stratena..

Blbý těsnění a co nadělá neplechy..neboj taky mám měněné.. :kol-28:

• 4 týdny později...
  • Autor

No, tak zobral som to jemnym vodnym smirglom, ten prechod som zahladil. Teraz je uz vidiel len iny odtien :D Na stitku mam kod farby 1026, tak kupim sprej a streknem to :kol-47:

spray nééééé :D ja mam barvu 9102 a zkusil jsem schvalne odstin toho spraye a vubec to nesedi.. zasel jsem do firmy kde michaji přimo akrylove barvy podle odstinu a řekla mi ze 9102 ma 5 pod odstinu takže spray nééééé :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.