blade6591 Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Ahojte, rad by som sa spýtal ci je to bezne, alebo mam komplet cele auto striekane. Za odpoved dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Neco ostrejsiho by jsi nemel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blade6591 Vloženo 17. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2012 (editace) ostrejsie to telefonom asi nepojde Editováno: 17. Září 2012, autor: blade6591 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 O hodne lepsi , ale normalni mi to neprijde , to vypada jako by to bylo zapaskovane a striknute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blade6591 Vloženo 17. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2012 no ani mne, ale mam to aj na druhej strane.. bude to teda komplet striekane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Jestli je to na rámu tak to delaji ty gumy na dveřích , mam to taky sice ne tak moc jako ty a soused to ma taky... proto typuji ze je to normalni vec u octavie II.. neni mi sice jasne jak ta guma na zverich muze vytlacit takovou rýhu do rámu ale asi je to tak protože je to presne tam kde ta guma doléhá... a ma to hodne octavek ktere maji najeto už pak KM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Nejde o to kolik má najeto ale o ty gumy, dřív byly moc tvrdý a dělaly takovouhle neplechu, nechalo se to ve škodovce vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blade6591 Vloženo 17. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Hm, zaujimave. Je to 10/06, a najazdene ma 170tis. km. Mne to pride fakt skor ako prestriekane.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Tvrdit ti to nemůžu protože ty fotky jsou opravdu mizerný, dej pořádný fotky a bude jasno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Aha tak to jsem nevedel ze ty gumy pozdeji měnili... ale vsadim se že je to tema gumama taky mam rok 2006 a kolega taktež .. Nebudeš to mit střikane neboj.. neznam takoveho magora aby nastrik ukončil zrovna tam ale v nejakem zlomu ,hrance... to jsou ty gumy uvidiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blade6591 Vloženo 17. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2012 zajtra to pozrem ci to licuje s tymi gumami zatial vam dakujem chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 (editace) Já bych to taky tipoval na stříkání při výměně gum..byla na to i svolávačka.. Editováno: 17. Září 2012, autor: Ataner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blade6591 Vloženo 18. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2012 no teraz som to detailnejsie pozeral, je to striekane, pri spravnom uhle pohladu su vidno skrabance na zadnej casti.. no nic, kaslat na to, toto skusim nejako zamaskovat nech to nebije do oci mate nejaky napad ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Upřimne bych fakt typoval ze to udelaly ty gumy... neni mi jasne jak nekdo mohl takhle ukončit zastřik ... to musel byt frajer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Jinak je to hluboke?? jestli je to jen přechod mezi barvama tak sezen leštičku a zaleštiš tu hranku... nebo zajed nekde kde přeleštujou auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blade6591 Vloženo 18. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2012 neviem aky tam je presne rozdiel ale prstom jasne hmatatelny. gumy to nespravili, gumy spravia ryhu, tu som objavil hore na karoserii. skusim to nejako vylestit di stratena.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Blbý těsnění a co nadělá neplechy..neboj taky mám měněné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blade6591 Vloženo 11. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2012 No, tak zobral som to jemnym vodnym smirglom, ten prechod som zahladil. Teraz je uz vidiel len iny odtien Na stitku mam kod farby 1026, tak kupim sprej a streknem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 spray nééééé ja mam barvu 9102 a zkusil jsem schvalne odstin toho spraye a vubec to nesedi.. zasel jsem do firmy kde michaji přimo akrylove barvy podle odstinu a řekla mi ze 9102 ma 5 pod odstinu takže spray nééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.