fiser Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 (editace) Kluci máte někdo s touhle firmou zkušenosti? http://www.profi-chiptuning.cz/chiptuning/osobni-auta/ dík Editováno: 20. Září 2012, autor: fiser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 Sel bych do toho hned ,ale bojímse ceny třeba tady to stojí 6 tis http://www.autochip.eu/cz/chiptuning-tabulky/skoda/ Jako o 2200 kč je dost. Je to podzřelý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S0T0 Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 máš tu přímo téma k chipování... zkus to spíše i tam... a za mě firmám, které mají v nabídkách xxx značek/aut + slibují chipem i na 1.4ce 16V nárůst výkonu o 7kW (přes 10%) moc nevěřím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 29. Září 2012 Sdílet Vloženo 29. Září 2012 Podívej třeba tady je to o dost levnější? Myslíš že je to nějaký šmelo? http://www.profi-chiptuning.cz/chiptuning/osobni-auta/skoda/octavia-ii/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub.Zalesak Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Zdravim panove, Rad bych se podelil o zkusenosti s touto ¨specializovanou¨ firmou. Zhruba pred tydnem jsem u nich byl na odstraneni filtru pevnych castic a na ECO chipu. Po cca 9 hodinach prace mi zavolali ze auto je hotove. Za upravu jsem vysolil 9500. Hned po rozjezdu me vydesilo, ze pri akceleraci se ozyva hrozne vrzani z leve predni casti vozidla. Pozdeji zjisteno mym znamym, ze neodbornym podlozenim auta na nenosne casti karoserie doslo k ohnuti uchyceni vzpery, drzici chladic. Po ujeti cca 15 km se na palubce rozsvitila prvni zavada a to zavada vstrikovani. Zhruba po dalsich 20 km vyskocila chyba filtru pevnych castic. Po telefonatu s profiky bylo domluveno pristaveni vozidla na druhy den. Vozidlo jsem pristavil a dalsi cca 8 hodinove cekani. Po prichodu do servisu jsem si vsiml ze nefunguje AFS u xenonu. Po drobnych upravach AFS zase funkcni. Tak si rikam, ze je konecne klid. A ejhle. Na dalnici jsem zkusil zapnout tempomat a ten nefungoval. Dneska zase pristaveno vozidlo do servisu na aktivaci tempomatu. Kdyz rozchodili tempomat opet nefungovalo AFS u xenonu. Zhruba po hodine marnych pokusu o aktivaci me poslali do pryc at si jedu do autorizaku, ze tam na to maji potrebne vybaveni, ze oni nemaji zaplacene aktualizace. Pri pokusu o dohodnuti slevy za ukony, ktere budou provadet v autorizaku mi rekli, ze mam smulu, ale ze mam ve smlouve souhlas s tim, ze nektere casti vozidla nebudou funkcni. Nejsem konkurence, ktera by umele hazela spinu na tento servis, jen se s vami chci podelit o me zkusenosti. Poskozeni vozidla spolu s vyskakujicimi chybovymi hlaskami mam zdokumentovane pro pripadne dalsi tahanice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.