Decibel Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 Zdravim , potřeboval bych poradit. Mam O2 2006 bez tempomatu a bez MFA a chci to dodělat. Jednotka mi to nepodporuje 1K0 953 549 BB. Kodovani 34 nebo 33 neprojde. kodovani mam 2. Jakou jednotku mam shánet? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 potřebuješ ideálně BN nebo BC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomihanus Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Keď ti bude dobrá AF, dám ju za pár eur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel Vloženo 8. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 potřebuješ ideálně BN nebo BC Mužu použít AQ, AF ?' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 AF můžeš, AQ je multifunkční volant, tu ne, pokud ho nebudeš současně montovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 (editace) Rolbaři takovej dotaz, když by tam dal AQ a nenamontoval multifunkční volant a nenakódoval ho, tak je to snad fuk ne? Proto tam to kódování je? Možná bude třeba vyměnit ještě kroužek. Editováno: 8. Říjen 2012, autor: Jan155 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 předFL podvolantovky pro MF nedokážou pracovat bez ní, nakóduješ jí sice jako bez MFV, ale pak začne troubit nonstop. kroužek se měnit nemusí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 Aha, děkuji..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seginet Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Zdravím, mám jednotku 1K0 953 549 CQ a nejde mě aktivovat tempomat .... jakou varinatu tam mám nastavit ? přehodil jsem páčku, aktivoval ŘJ motoru a pořád to hlásí chybu a svítí volant na palubovce ... ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Adaptace snímače otáček volantu! ABS/ASR ESP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seginet Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 jo jo, už jsem na to přišel a bylo to přesně toto ... díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.