vilis1 Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Ahoj,prosím o radu. Mám Skoda Octávia 1.6 75kw . cca 200 000km Po výměně těsnění pod hlavou, nevím zda to může mít souvislost jestli se něco nepohlo v motoře třeba silenbloky, ale při rozjezdu a následném ubrání plynu a to i třeba při zařazení trojky. Tak mi něco lupne někde v oblasti pravého předního kola,někdy je to dost hlučné jindy o něco méně je to deda na poslech velmi nepříjemné.Tak prosím jestli někdo neví nebo netuší co by to mhlo být.Hodně děkuji za nějaké rady a Ahojte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 Podle mě to souvislost mít nebude. Sundej kolo a zkontroluj uložení nápravy a vše kolem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 povolené koleso?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vilis1 Vloženo 10. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2012 Děkuji,podívám se a dám vědět, nemohl to jeste byt silenblok na naprave? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.