Publikováno Říjen 7, 201212 r Prosím o pomoc borcov tu na tomto fore, kde v okolí Nitry nájdem fakt profíka ktorý by sa mi mohol pohrať a aj nastaviť LPG svieti mi nonstop kontrolka spalín a už ma to nebaví. Mám elpigas auto ide ako žihadlo ale tá kontrolka... sporadická závada chudobná zmes ale ako čítam to má asi väčšina tu. Za dobré info díííík.
Říjen 8, 201212 r Kdyby se ti chtělo jét 100km daleko, měl bych pro tebe tip. Zvolen...(pakliže elpigaz dělají)
Říjen 8, 201212 r ja chodím do hlohovca je to firma mpgas maju tam takého mladého mechanika a vie čo robí má aj origo škodovácku diagnostiku. http://www.mpgas.sk/index.php/home
Říjen 8, 201212 r Autor Servus sgar1 aj ja som tam chodil teda najprv k vanovi ten mi dokur.il auto potom agf šulekovo tam sa viac škriabali za ušami ako robilia ked mi namontovali v rámci záruky starý prerazený reduktor dakujem neprosím a MPgas všetká česť tým mladým myslíš peťa poznám sa s ním premontovával mi z lovata na elpigas spokojnosť ale furt sa mi rožne check nastavoval všetko čo mohol snažil sa len furt po určitej dobe zase svieti tak chcem vyskúšať niekoho iného lebo chyba je len v plyne ked spravím 600km na benzíne nesvieti a po 100-200 km na plyne začne je to síce len sporadická závada "chudobná zmes" ale...asi tam ešte raz behnem a uvidíme Upraveno Říjen 8, 201212 r od Malta citace předchozího příspěvku
Říjen 8, 201212 r ked mne stále vypisovalo chudobnú zmes bolo to prasknuté zberné potrubie pred prvou lambdou samozrejme check mi svietil stále.Vtedy mi ten chalan vravel o podpálených ventiloch alebo zléj lambde.Pozeral si pameť závad cez VAG po tých 600km na BA,závada tam mohla byť ale kontrolka sa rozsvietí až neskôr.
Říjen 8, 201212 r Autor a kolko máš najazdené na aute celkovo a na plyne? mne to už vyhadzovalo všelijaké hovadiny obe lambdy nízka účinnosť katu zapalovacie cievky ale vždy niečo iné bolo mi povedané že tieto motory majú velmi citlivú kontrolu spalín a duplom že je to 3oj hrnec,ale nevymenil by som ho švagor má FII 1,4 59kw ale žiadna šanca na mna po jadranskej magistrále do kopcov jedna báseň a mesto tiež no dialnica to už je iné. oZaj a ked si to mal prdnuté to ti menili komplet aj z katom šak to je jeden kus a cena?
Říjen 8, 201212 r auto má 175 000 km a na LPG 20 000 teraz som bol na druhý servis.to potrubie som si doma zavaril s CO2 je to plechové tak ze cena cca 8€ za nové tesnenia teraz mam nízky účinok katu ale check mi nesvieti a na emiske je kat ok,tak to neriešim.ináč som spokojný. Tankovávam tomegas v klačanoch majú ho za 0,699€/L.skúšal som tankovávať všeli kde ale na tomegas mám najlepšiu spotrebu.najhoršia čerpačka pre mňa je (Prvá slovenská propanbutanová spoločnosť)
Říjen 8, 201212 r Autor tak na Sviss či ako sa tá pumpa volá v klačanoch majú tiež tomegas?ja som za tých mojich 110000 km vyskúšal kadečo ale tomegas najživšie auto najnižšia spotreba(6,2 priemer 50:40:10 mesto mimomesto dialnica) OMV spokojnosť slovnaft auto ide dobre ale nízky dojazd ostatné ako čo. Apropo pumpa v klačanoch naposledy som tam skoro zinfarktoval ked sa spustil motor to ti bolo ako šrotovník mojho starého otca z prvej republiky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.