tomasmu Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 Mam taky vacsi problem. Cerveny flak na svetlej kozi na sedacke vzadu. Flak je od kozenkovej hnedej bundy. Po hustom dazdi a sadnuti to mojho auta a zapnuti vyhrievanie sedadiel a 3 hodinovej jazde s bundou na sebe ostalo toto. Uz som na to skusal vselijake cistiace prostriedky vie mi niekto s tym poradit? Za kazdu radu budem velmi vdacny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 já měl flek na světlé střeše a pořešil jsem to tím že jsem použil CIF do kuchyně.Nevím ale jestli toto bude stačit v tvém případě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasmu Vloženo 15. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 uz som to trocha poriesil...bol som vo firme kde sa tomu venuju a dali to celkom dole. sice kusok ostal ale to uz si vycistim sam...dakujem za radu aj to sme skusali najprv a nepomohlo...ako je dobre cistit svetly strop a ake su dobre pripravky na svetlu kozu na osetrenie aj cistenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Doporučil bych obyč. mýdlovou vodu z jádrového mýdla, na světlou kůži se moc osvědčila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Přesně jak píše Marek! Mýdlová voda a potom se mi osvědčil "čistič a ochrana kůže" od želvy = Turtle wax - platinová serie. Mohu vřele doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.