Publikováno Říjen 14, 201212 r Mam taky vacsi problem. Cerveny flak na svetlej kozi na sedacke vzadu. Flak je od kozenkovej hnedej bundy. Po hustom dazdi a sadnuti to mojho auta a zapnuti vyhrievanie sedadiel a 3 hodinovej jazde s bundou na sebe ostalo toto. Uz som na to skusal vselijake cistiace prostriedky vie mi niekto s tym poradit? Za kazdu radu budem velmi vdacny...
Říjen 15, 201212 r já měl flek na světlé střeše a pořešil jsem to tím že jsem použil CIF do kuchyně.Nevím ale jestli toto bude stačit v tvém případě
Říjen 15, 201212 r Autor uz som to trocha poriesil...bol som vo firme kde sa tomu venuju a dali to celkom dole. sice kusok ostal ale to uz si vycistim sam...dakujem za radu aj to sme skusali najprv a nepomohlo...ako je dobre cistit svetly strop a ake su dobre pripravky na svetlu kozu na osetrenie aj cistenie?
Říjen 15, 201212 r Doporučil bych obyč. mýdlovou vodu z jádrového mýdla, na světlou kůži se moc osvědčila.
Říjen 16, 201212 r Přesně jak píše Marek! Mýdlová voda a potom se mi osvědčil "čistič a ochrana kůže" od želvy = Turtle wax - platinová serie. Mohu vřele doporučit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.