Bělák Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 Zdravím vespolek, po šesti pokusech o vykradení jsem se rozhodl vyměnit Columba se soundsystem za navigaci Kenwood DNX7210BT s plně odnímatelným displejem. Dle vyjádření produktového manažera Kenwood a TomTom bude tento typ navigace s originálními redukcemi CAW-KIMUN1 a CAW-CKIMVW1 spolupracovat s multifunkčním volantem a zároveň bude zobrazovat parkovací senzory + klima. Mám však za to, že nebude spolupracovat se soundsytémem. Kamarád našel odkaz na kompletní redukci, která by snad měla řešit i soundsystém <http://www.ebay.de/itm/Can-Bus-Radio-Adapter-Lenkrad-Adapter-Soundsystem-Adapter-SKODA-SUPERB-II-2-/200653918502?pt=Kabel_Stecker&hash=item2eb7e7d126> Nemáte s tímto někdo nějaké zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JST Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 Zdravím, zkušenosti nemám, ale také by mě to zajímalo. Columba mám druhého, protože při druhém pokusu o vykradení jsem je nachytal a zahodili ho na zem :-) , ale budu auto měnit v létě a Columba už tam nechci. Dejte vědět, pokud do toho jdete, jak to funguje. Díky předem, JŠ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.