Přejít na obsah

Dvě sady šroubů? zimní/letní

JayFader

Doporučené příspěvky

Auto jsem koupil na original 17" alu kolech se sadou šroubů včetně pezpečnostních. Teď mám připravené nové zimní gumy na 16" plechu, ale přemýšlím, než to přehodím, jestli použít stávající sadu šroubů vč. bezpečnostních, nebo koupit šrouby nové. Poraďte mi prosím, jak to řešíte vy. Předem dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud máš origo alu a origo plechy, tak tam jsou stejné dosedací plochy, což znamená, že je klidně použít můžeš. Já používám na léto i zimu stejné,včetně bezpečnostních. Samozřejmě můžeš si koupit druhou sadu šroubů, ale je to zbytečné. Navíc sada vyjde cca na 2.tis.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem mrknul na ty kola. Jsou to nakonec 15" plechy Kfz 9165 6x15 a na nich bridgestone blizzak 195/65r15 91t. Nemáte s podoným plechem zkušenost? půjdou mi tam šrouby z kol Škoda Pegasus 17"? Nemám teď bohužel možnost to vyzkoušet. Rovnou bych případně koupil ještě jiné.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...