tomasmu Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Chalani potrebujem poradit. Mam 1,9 tdi 96kw automat. V servise mi povedali ze mam vymenit cele riadenie konkretne ,,hrebeň,, . Moze mi niekto vysvetlit ake diely mam hladat na vymenu lebo na nete som nic nenasiel konkretne co mam kupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Asi jsi nebyl učesanej tak ti řekli, že si máš koupit hřeben. http://www.mihocar.cz/hrebenove-rizeni-vw-passat-01-audi-a4-01/d-74956/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasmu Vloženo 2. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 toto moze sposobovat praskanie (vrzganie) pri brzdeni, rozbiehani aj toceni do strany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Nemůžu posoudit na dálku. Jestli máš k tomu servisu pochybnosti tak jeď jinam a nic jim neříkej. Jestli ti řeknou to stejné tak víš na čem jseš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasmu Vloženo 2. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 nie so servisom som velmi spokojny nikdy mi nemenili to co nebolo treba a ked idu menit vzdy mi volaju. Spokojnost na 100% len som bol dnes tam pred zatvorenim a toto mi povedal. Ponahlal som sa prec tak som si myslel ze to jednoducho najdem na nete. V pondelok mu zavolam teda ze presne co mam kupit. diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 toto moze sposobovat praskanie (vrzganie) pri brzdeni, rozbiehani aj toceni do strany? NIE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasmu Vloženo 2. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 komplet tlmice, brzdyaj ramena su menene 3 mesiace dozadu. Neviete teda cim to moze byt? Ked na mieste tocim volantom praska pri lavom aj pravom koleno. Takisto to pocut aj v kabine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 A není problém v pružinách? Třeba je špatné uložení a pružina se v něm pootáčí a dělá to takový praskavý kovový zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasmu Vloženo 2. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 ked to bude v pruzinach tak trreba len horne a dolne ulozenie vymenit? pozrem sa nato snad mas pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Někdy to stačí jen rozebrat a vyčistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.