Publikováno Listopad 2, 201212 r Chalani potrebujem poradit. Mam 1,9 tdi 96kw automat. V servise mi povedali ze mam vymenit cele riadenie konkretne ,,hrebeň,, . Moze mi niekto vysvetlit ake diely mam hladat na vymenu lebo na nete som nic nenasiel konkretne co mam kupit.
Listopad 2, 201212 r Asi jsi nebyl učesanej tak ti řekli, že si máš koupit hřeben. http://www.mihocar.cz/hrebenove-rizeni-vw-passat-01-audi-a4-01/d-74956/
Listopad 2, 201212 r Autor toto moze sposobovat praskanie (vrzganie) pri brzdeni, rozbiehani aj toceni do strany?
Listopad 2, 201212 r Nemůžu posoudit na dálku. Jestli máš k tomu servisu pochybnosti tak jeď jinam a nic jim neříkej. Jestli ti řeknou to stejné tak víš na čem jseš.
Listopad 2, 201212 r Autor nie so servisom som velmi spokojny nikdy mi nemenili to co nebolo treba a ked idu menit vzdy mi volaju. Spokojnost na 100% len som bol dnes tam pred zatvorenim a toto mi povedal. Ponahlal som sa prec tak som si myslel ze to jednoducho najdem na nete. V pondelok mu zavolam teda ze presne co mam kupit. diky za radu
Listopad 2, 201212 r toto moze sposobovat praskanie (vrzganie) pri brzdeni, rozbiehani aj toceni do strany? NIE.
Listopad 2, 201212 r Autor komplet tlmice, brzdyaj ramena su menene 3 mesiace dozadu. Neviete teda cim to moze byt? Ked na mieste tocim volantom praska pri lavom aj pravom koleno. Takisto to pocut aj v kabine.
Listopad 2, 201212 r A není problém v pružinách? Třeba je špatné uložení a pružina se v něm pootáčí a dělá to takový praskavý kovový zvuk.
Listopad 2, 201212 r Autor ked to bude v pruzinach tak trreba len horne a dolne ulozenie vymenit? pozrem sa nato snad mas pravdu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.