nuchtala Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 Zdravím,nemáte někdo nějaký tip ,jak opravit díru v tapecu u řidiče.Je to horní část.Asi,jak se předchozí majitel opíral loktem .Nový stojí kolem 7 litrů.To se mě dávat nechce.Asi jen ten vrchní díl se vyměnit nedá co?Dík za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 Měl jsem to samé, častá nemoc OII. Není to nic akutního, tak to zkus jako já - sleduj nabídku bazaru a ono se něco objeví. Já nakonec sehnal celou výplň zadarmo, jen v ní byla díra po Sound Systemu, ale použil jsem látkovou část ze své výplně, různě jsem to poskládal dohromady a je to vyřešeno. A nebo vrakoviště, za tu výplň (v použitelném stavu) by neměli chtít snad víc než tisícovku... A pak by stačilo jen vyměnit kus za kus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 9. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 Asi to bude nejrozumnější řešení,jak píšeš.Jenom si přehodím koženou čalouněnou část ve dveřích a bude hotovo.Jde to tak ne?Vycvaknout tu střední čalouněnou část? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 No, "vycvaknout"... ehm... To jsem si taky myslel, jsou tam plastové nýty, takže nejlépe vrtačku, odvrtat a nově to pak krásně přišroubovat - krátké šrouby a velké podložky a myslím, že je to vyřešené lépe než z fabriky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 9. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 OK.Na bazošu se tapecy pohybují od 700-1800.Takže sehnat se dá...to je v pohodě.Časem vyměním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Jukni se tady : http://auto.aukro.cz/vypln-lp-dveri-octavia-ii-i2778658870.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 15. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 BiGGy:To vypadá dobře.Jen vyměnit horní část a bude ok.Doufám,že to nebude nějaký problém.Jenom z fotky nejde poznat,jestli je to šedá nebo černá barva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 JJ ja tam mam taky důlek ale pořad to odkladam ale myslim že toto je levna možnost jak se důlku zbavit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 21. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 Já právě zvažuji co bude lepší,jestli vyměnit celý tapec a jen si přehodit to střední polstrování (přilepit chemoprenem) a nebo vyměnit jen ten horní díl.Ten se dá odvrtat a pak bych ho tam přilepil chemoprenem.Dělal to tu už někdo.Co bude jednodušší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 Ja bych ten zataveny plast z druhe strany odřezal at zustanou ty koliky cele a nasadil novy dil a do koliku našrouboval kratke šroubky s podložkama... Tak samo jsem to udelal z okrasnyma lištama na tepecirungu když jsem si je střikal do jine barvy... šroub je šroub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 22. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Takže bude lepší jen vyměnit ten horní díl co?Za 700,- ...to je ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 No tak podle me bude to levnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 A doporučuji taky šrouby a ne lepení, ono se to nezdá, ale působí tam hodně vlivů - zima, sluníčko a vedro, nárazy při zavírání... přišroubovat je to jistota, nejdřív jsem taky lepil, ale první přímé slunce to nevydrželo. Takže teď mám krátké šrouby + velké podložky a je to vyřešené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 22. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 samurai :Taky si měnil jen ten horní díl?Je to piplačka nebo to jde dobře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Ja sehnal celou novou vypln, ale s dirou v calouneni po repraku ze soundsystemu, takze jsem vymenil tu latkovou cast a ozdobnou listu, protoze mela trochu jiny odstin, nez ta moje. Tu jsem nejdriv prilepil, ale nevydrzelo to, takze sroubky. A na celych dverich je stejny system - odvrtat, dat kratke a tluste samorezne sroubky a velke podlozky a drzi to lip jak z fabriky. Hlavne hlidat delku sroubku, at neudelaji na druhe strane boule... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Tak tak klidne si kup celou vypln dveři ale veř že vsechny tapecirungy budou za hubičku jen ten řidičuv bude nejdrahší :-) každy to schání nechces se piplat tak to je pro tebe jedina moznost a rovnou si kup pár uchytek tapecirungu .. rady praskají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Ty úchytky jsou opravdu výborně vymyšlené, přišel jsem asi o čtyři, naštěstí v "novém" tapecu nějaké byly, tak jsem je použil, ale pořád mi jedna chybí. Dají se koupit v servisu - mají jinou barvu a jsou z trochu jiného materiálu a nepraskají. Já měl asi opravdu štěstí, jeden člověk tu v bazaru nabízel všechny, tak jsem se ho na to zeptal a nabízel je za odvoz, tak jsem si vzal jen ten řidiče, byl sice s dírou po repráku, ale bez díry po loktu. Ale sháněl jsem dlouho a složitě, už jsem přemýšlel i nad novým, ale pak jsem si řekl, že se s tím dá jezdit a čekal na výhodný kup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 (editace) Tak to ja psal asi na 4 inzeraty vsichni chteli prodal pouze celou sadu a to za zpolujezdcuv tapec 400kč a zadni za kus taky 400 ale řidičuv chteli 1500-2000kč Takže taky jsem se nato vykašlal a zatim jezdit z promačknutym... vsak i muj čas přijde kdy se dotoho pustim jinak ja ty uchytky kupoval z internetu a zase mi přišly ty zelene přiště budu vědět a napišu že chci ty nové :-) Editováno: 23. Listopad 2012, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.