Bergis Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 (editace) Zdravím, dneska mi z ničeho nic auto přestalo fungovat. Mám 2.5tdi, 114kw. Když otočím klíčkem do první polohy, začnou blikat všechny světla v autě, zamykat a odemykat se dveře,nejdou sundat okna dolů, na přistrojovce taky všechno bliká, displey se rožíhá a zhasína, resetujou se hodiny a vše s každým bliknutím. Nastartovat nejde, ozývají se z motoru zvuky jako z kulometu. Nevíte co s tím může být? Editováno: 11. Listopad 2012, autor: Bergis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 omrkni komfortní jednotku je pod sedadlem řidiče....nemáš tam mokro ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bergis Vloženo 12. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 právě že všechno suché, ani to nebylo vytopené nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 vybitá baterie?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bergis Vloženo 12. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Baterka byla nová, ale bylo to tím. Už jezdím dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Jinak pod komforrkout ze spoda auta je nejake vičko či co a tim si člověk muže ověřit jestli tam je voda kdyz ho vynda... zitra snad pisnu více pač se nato mrknu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Nemáš zač :-) dělalo mi to stejné...taky mě vůbec nenapadlo, že se tak u novějších aut projevuje mrtvá baterie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.