Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

a jeje já zapomněl že só všici po obědě nacpaní a vychrápávaj lollollol

sem vedla akademickou debatu s nastavajici macechou na balkone - ja vesela pradlo a ona do ted cisti a kraji houby lol a to ji pes jeden talir uz rozsypal ocasem :smich:

Dobré odpoledne :)

Hele pražáci,proč jste nedojeli do Brna???

Ahojky Ivanko,sem netušil že se uráčíte nach Brno :huh:

to je presne onco - ked by rekli ze jedou tak se objevime, vid radus :D

sem vedla akademickou debatu s nastavajici macechou na balkone - ja vesela pradlo a ona do ted cisti a kraji houby lol a to ji pes jeden talir uz rozsypal ocasem :smich:

ahojky Káťo a o čem že byla akademická debata ?

to je presne onco - ked by rekli ze jedou tak se objevime, vid radus :D

No to zcela nepochybně -_--_--_--_-

o vysce a o zivote, pri dotazu na mou maminku jsem odesla lol

ahoj Ivanko, pac kdybych vedela ze jedes, tak bych se tam jela podivat ;) dejte priste echo ju :)

Ahoj Katko a proč bych měla dát echo?? já jsem do poslední chvíle nevěděla,že pojedu.A byl sraz a na něj se jezdí poznávat nové lidi a povídat ,jak o autech ,tak o jiných věcech. A kdo chtěl tak přijel ;)

Dobré odpoledne :)

Hele pražáci,proč jste nedojeli do Brna???

Ahoj borgí to chce číst akce a srazy

jenze ja si jezdim na srazy takove kde moc lidi neznam po praglu - do brna to je celkem dalka.. co kdyby jsem si s tema lidm nesedla?? Ivi, pro me je to 400 kilometru za den a to zas tak jen tak jezdit nebudu :(

jenze ja si jezdim na srazy takove kde moc lidi neznam po praglu - do brna to je celkem dalka.. co kdyby jsem si s tema lidm nesedla?? Ivi, pro me je to 400 kilometru za den a to zas tak jen tak jezdit nebudu :(

njn ;)

no pro nás je to 320 a jeli jsme

cosby nebudu se s tebou dohadovat o kilometrech - i kdyby to bylo 200 tam i zpet tak bych to nejela, pokud by tam nejel nekdo od nas.

cosby nebudu se s tebou dohadovat o kilometrech - i kdyby to bylo 200 tam i zpet tak bych to nejela, pokud by tam nejel nekdo od nas.

my jsme tam byli :smich:

Ahoj borgí to chce číst akce a srazy

sice čtu,ale tohle mi uniklo :huh:

jo, ale to vim az ted, ze lol

jak někdo od nás??Nechápu.Sere mě to a je tady vidět,že prostě co neorganizujou pražáci a to se sere,že???Ororo měl snahu,připravil super místo a jako zaměstnanec hotelu i vše okolo a bylo Super.nezlobte se,ale jděte s takovou někam.

Ahoj borgí  to chce číst akce a srazy

sice čtu,ale tohle mi uniklo :huh:

no co se dá dělat :smich:

a co besídka ,jedeš??

A ty Kato???

kua mi je to jedno kdo co organizuje - jezdim i na uplne obycejny srazy za klukama do karvine, takze cosby prazaci u me nejsou vubec na miste :angry:

a jeje já zapomněl že só všici po obědě nacpaní a vychrápávaj  lol  lol  lol

lollol:smich:

besidku bych rada jela, nicmene nevim jestli nebudu V PRACI!!!! kdyz uz to organizujou prazaci... lol

lollol:smich:

vsude same houby :smich:

besidku bych rada jela, nicmene nevim jestli nebudu V PRACI!!!! kdyz uz to organizujou prazaci... lol

no no se nemusíš hned čertit :t ale mi to taky tak připadá

Mam pocit, ze ani vetsina prazaku nevedela, ze se neco organizuje, aspon ja o nicem nevim a do Brna sem chtel jet ciste na CIAF lol

Mam pocit, ze ani vetsina prazaku nevedela, ze se neco organizuje, aspon ja o nicem nevim a do Brna sem chtel jet ciste na CIAF lol

už jsem to tu psala ,když to chce číst AKCE A SRAZY

jinak ahoj :)

nevěděla nebo nechtěla vedět?????

Psalo se o tom dost

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.