Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
dobre rano ;)

zdar pánové ;)-_-

tak uz se nam blizi konec tydne co...konecne bude nejaky odpocinek ;)

už se těším,snad bude po delší době klid,v sobotu se možná pojedu podívat do Holešovic,ještě uvidím ;)

Vloženo
už se těším,snad bude po delší době klid,v sobotu se možná pojedu podívat do Holešovic,ještě uvidím ;)

no ja budu mit asi po 2 mesicich konecne volnej vikend bez prace...ja uvidim mozna bych se taky stavil ale zalezi jaky bude pocasi

Vloženo
už se těším,snad bude po delší době klid,v sobotu se možná pojedu podívat do Holešovic,ještě uvidím  ;)

no ja budu mit asi po 2 mesicich konecne volnej vikend bez prace...ja uvidim mozna bych se taky stavil ale zalezi jaky bude pocasi

asi tak,záleží na počasí a momentální náladě :) jak jsem koukal,žádný zájem stran klubu ;)

Vloženo
asi tak,záleží na počasí a momentální náladě :) jak jsem koukal,žádný zájem stran klubu ;)

jj nix moc...ale tak ja se nedivim tam nikdy nikdo moc nejezdil ;)

Vloženo
asi tak,záleží na počasí a momentální náladě  :) jak jsem koukal,žádný zájem stran klubu ;)

jj nix moc...ale tak ja se nedivim tam nikdy nikdo moc nejezdil ;)

jak říkám,uvidím ;):)

Vloženo
No tak ja to samozrejme chapu,to ja bych se taky za ty prachy nechal pobavit :)

no tak vidíš,tak proč se ptáš :D je to asi 5let staré a zdaleka né jediné :p:palec2::D

Vloženo
No tak ja to samozrejme chapu,to ja bych se taky za ty prachy nechal pobavit :)

no tak vidíš,tak proč se ptáš :D je to asi 5let staré a zdaleka né jediné :p:palec2::D

Kecaaas,takze priste nahlasit,jasny ? :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...