Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
a co teprve před námi.. :D Zvlášť sobota bude náročná

lol no snad jen pro některé :D

Vloženo
ja v sobotu taky slavil kamarada narozeniny a bylo to moooooc zajimavy

Já v sobotu pekl sýrový tyčinky a taky to bylo zajímavý... lollollol

tak ted ale nevim co bylo zajimavejsi :D:D

Vloženo
Kačka je nám tak trošku nevěrná že :p

jo, ale když se mě lidi ptaj čím jezdím, tak to zase jsem nevěrná Oplíku lol a když mám Opla srovnat s jinou značkou - vždy Octavie :smich: ale tohle nesmím dělat před vedením - asik by z teho neměli radost lol

Vloženo
Ahoj Honzíku.. Proč ty chmurné myšlenky? Nejlepší na špatnou náladu je být mezi lidmi

Souhlas, asi pojedeme za Honzou na kafe... ;)

Asi jo.. Pojedem ho trošku rozveselit. ;)

Vloženo
tak ted ale nevim co bylo zajimavejsi :D  :D

:smich::smich::smich:

asi to bude chctit nejakou porotu lollol

ja jen přidám něco ze soboty - huňatá štěrbinka :smich: to jen ať taky vidíte že sobota byla velnmi zajímavá lollollol:smich:

Vloženo

tak povídej,přeháněj ;) jinak ahoj Jiříku :)

no strasna party v clubu priznacneho nazvu Zlaté Časy lollol dnes bych mel mit nejaky fotky tak jestli to bude publikovatelne tak treba neco prihodim

Vloženo
asi to bude chctit nejakou porotu lol  lol

No už je sežráno a X říkala, že to bylo fajne... ;)

tak to ji budu muset dat dotaznik a jestli ho dobre vyplni tak jsi vyhral lollol

Vloženo
Ahojky :t  -_-

nazdarek Praha zdraví Brno -_-

Ahooj Praho.. :smich: Jak se vede?

pohoda a klídek nám po 14 dnech zkončil neb se špion(dcerka) vrátil z dovolené ;) tedy tatínek mi dovezl zpět nejaké dítě jí podobné :smich:

Vloženo
tak to ji budu muset dat dotaznik a jestli ho dobre vyplni tak jsi vyhral lol  lol

Dotazníček...? :smich:

presne tak kolego...pro tyto prilezitosti mam osobni dotaznicek

Vloženo

no strasna party v clubu priznacneho nazvu Zlaté Časy lollol dnes bych mel mit nejaky fotky tak jestli to bude publikovatelne tak treba neco prihodim

jen přihoď ať se také pobavíme ;) A co práce?pořád stejná nebo máš už něco jiného?

Vloženo

jen přihoď ať se také pobavíme ;) A co práce?pořád stejná nebo máš už něco jiného?

no bylo to bombasticky ale mel jsem strasnej mix alcoholu a docela se divim ze jsem to prezil...jinak prace porad stejna ale nejsem spokojenej

Vloženo
...jinak prace porad stejna ale nejsem spokojenej

to už říkáš cca rok :p

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...