baurak Vloženo 8. Listopad 2006 Vloženo 8. Listopad 2006 A tenhle lék taky proplácí pojišťovna? to jsem jeste nezjistoval ale poptam se
lorrinnka Vloženo 8. Listopad 2006 Vloženo 8. Listopad 2006 bre rano Ahojky ahojky...jak se vede ujde to.. a jak u tebe? no lezl na me nejakej bacil ale pravidelnym prisunem slivovice jsem se ho asi zbavil tak ze ted uz docela pohoda... JO vypalovánní červíka... Já si můžu maximálně dát medovinu.. Jé a ještě mám doma absint.. No tak to je v klidu.. NA besídku jedeš?
kartmen Vloženo 8. Listopad 2006 Vloženo 8. Listopad 2006 Ahoj . Sem koukal ze se zucastnite besidky jo? Besídka samo bude, doma volno schváleno, pinožky v pinožence už se pinoží, že je utratím. Teď už jen zbývá nějak to vydržet do soboty
baurak Vloženo 8. Listopad 2006 Vloženo 8. Listopad 2006 JO vypalovánní červíka... Já si můžu maximálně dát medovinu.. Jé a ještě mám doma absint.. No tak to je v klidu.. NA besídku jedeš? jj musim je vypalit smejdy... na besidku zatim vse vypada ze jedu
lorrinnka Vloženo 8. Listopad 2006 Vloženo 8. Listopad 2006 JO vypalovánní červíka... Já si můžu maximálně dát medovinu.. Jé a ještě mám doma absint.. No tak to je v klidu.. NA besídku jedeš? jj musim je vypalit smejdy... na besidku zatim vse vypada ze jedu Tak to je výborné
baurak Vloženo 8. Listopad 2006 Vloženo 8. Listopad 2006 Tak to je výborné tak to jsem rad ze aspon nekdo z toho ma radost
kocht Vloženo 8. Listopad 2006 Vloženo 8. Listopad 2006 ja ji teda rozhodne nemam. To zase bude brajgl
baurak Vloženo 8. Listopad 2006 Vloženo 8. Listopad 2006 ja ji teda rozhodne nemam. To zase bude brajgl tebe se nikdo na nic neptal
baurak Vloženo 8. Listopad 2006 Vloženo 8. Listopad 2006 zdáár kucí cau holkyyy hmm dal bych uz mam docela hlad
Sejis Vloženo 8. Listopad 2006 Vloženo 8. Listopad 2006 zdáár kucí cau holkyyy hmm dal bych uz mam docela hlad to není pro najedení,ale pro chut
baurak Vloženo 8. Listopad 2006 Vloženo 8. Listopad 2006 to není pro najedení,ale pro chut bych spojil prijemne s uzitecnym
baurak Vloženo 8. Listopad 2006 Vloženo 8. Listopad 2006 Baui to ale neni k jidlu.... To se no jasne ty uz mas z toho lega uplne vy mozek
Sejis Vloženo 8. Listopad 2006 Vloženo 8. Listopad 2006 Baui to ale neni k jidlu.... To se no jasne ty uz mas z toho lega uplne vy mozek
kocht Vloženo 8. Listopad 2006 Vloženo 8. Listopad 2006 Proc porad utocite na moje zamestnani kua. Delam detem radost no a co?
baurak Vloženo 8. Listopad 2006 Vloženo 8. Listopad 2006 Proc porad utocite na moje zamestnani kua. Delam detem radost no a co? bud klidnej to neni pedofilie to je nedockavost prej dela detem radost...to je ale hodnej strejda
Sejis Vloženo 8. Listopad 2006 Vloženo 8. Listopad 2006 Proc porad utocite na moje zamestnani kua. Delam detem radost no a co? no ty si ten pravej,dělat radost ..............už tě vidím,jak dětem radost zadarmo
Doporučené příspěvky