Přejít na obsah

HOSPODA č.5

vittorio

Doporučené příspěvky

sem dopil jedenho bernardyna a sem tu hosi

tak jak?

Ahoj Pepi, prosímťa, nepametáš si, esivá měl Gaza v tem interijéru ve dveřních tapecech i kůžu, lebo je látku...?

zdarec, to vis ze vim.vysrat se mu na to :D

jinac pepi myslim ze to byla latka ale nesu si jist.

pepi chces ty zlute plasty porad?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jasna pepi.

uz nemuzu na tu spinu na aute ani koukat.

18tky cekaji nadrzene a ja taky....hlavne budu moci jezdit na srazy a budeme snizovat a vylepsovati octavecku a garaz

Nápodobně, já budu tuky snižovati, neb přes zimu jezdím na 1GA a bez podložek... ;)

Odkaz ke komentáři

jasna pepi.

uz nemuzu na tu spinu na aute ani koukat.

18tky cekaji nadrzene a ja taky....hlavne budu moci jezdit na srazy a budeme snizovat a vylepsovati octavecku a garaz

Nápodobně, já budu tuky snižovati, neb přes zimu jezdím na 1GA a bez podložek... ;)

jak jako GA?

Odkaz ke komentáři

me se spis zamlouvaji ty dvere opacne oteviraci, pepi ja chtel R32kovy sedaky do octy ale tehda na me bylo 30000 moc (ted teda taky :D )

Njn, ale hlavně mi šlo o ten styl čalounění než o to, jaký jsou sedadla, sitzen z R32 teď mužu mít z DNV kolik chceš... ;)

Odkaz ke komentáři

me se spis zamlouvaji ty dvere opacne oteviraci, pepi ja chtel R32kovy sedaky do octy ale tehda na me bylo 30000 moc (ted teda taky :D )

Njn, ale hlavně mi šlo o ten styl čalounění než o to, jaký jsou sedadla, sitzen z R32 teď mužu mít z DNV kolik chceš... ;)

no a kolik kostujou pepi?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...