Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
sem dopil jedenho bernardyna a sem tu hosi

tak jak?

ja tu chlasču podchlazenou ostravu :D zdar jak sviňa vitto -_- -_- už víš jak na to teda? lol lol

Vloženo

tak jak?

Ahoj Pepi, prosímťa, nepametáš si, esivá měl Gaza v tem interijéru ve dveřních tapecech i kůžu, lebo je látku...?

post-31-1165863619.jpg

Vloženo
Zdarte.Přesně tak jak to má Kochtík to chci udělat ženě do Golfa.Na půdě se mi už skoro dva roky válí zánovní sedačky z RS tak to tak asi nechám udělat

to by bylo škody.....maji výhřev? :D

Vloženo

tak jak?

Ahoj Pepi, prosímťa, nepametáš si, esivá měl Gaza v tem interijéru ve dveřních tapecech i kůžu, lebo je látku...?

zdarec, to vis ze vim.vysrat se mu na to :D

jinac pepi myslim ze to byla latka ale nesu si jist.

pepi chces ty zlute plasty porad?

Vloženo
zdar jak sviňa vitto -_- -_- už víš jak na to teda? lol lol

už jsme to konzultovali přes ICQ... lollollol

není nad kamarády co poradí a pomožů lol lol

natürlich

ja ja gut :palec2:

Vloženo

jasna pepi.

uz nemuzu na tu spinu na aute ani koukat.

18tky cekaji nadrzene a ja taky....hlavne budu moci jezdit na srazy a budeme snizovat a vylepsovati octavecku a garaz

Vloženo
jasna pepi.

18tky cekaji nadrzene a ja taky....hlavne budu moci jezdit na srazy a budeme snizovat a vylepsovati octavecku a garaz

Nápodobně, já budu tuky snižovati, neb přes zimu jezdím na 1GA a bez podložek... ;)

Vloženo
jasna pepi.

Nápodobně, já budu tuky snižovati, neb přes zimu jezdím na 1GA a bez podložek... ;)

jak jako GA?

Vloženo
me se spis zamlouvaji ty dvere opacne oteviraci, pepi ja chtel R32kovy sedaky do octy ale tehda na me bylo 30000 moc (ted teda taky :D )

Njn, ale hlavně mi šlo o ten styl čalounění než o to, jaký jsou sedadla, sitzen z R32 teď mužu mít z DNV kolik chceš... ;)

Vloženo
me se spis zamlouvaji ty dvere opacne oteviraci, pepi ja chtel R32kovy sedaky do octy ale tehda na me bylo 30000 moc (ted teda taky :D )

Njn, ale hlavně mi šlo o ten styl čalounění než o to, jaký jsou sedadla, sitzen z R32 teď mužu mít z DNV kolik chceš... ;)

no a kolik kostujou pepi?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...