Host Katka Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 a jeje já zapomněl že só všici po obědě nacpaní a vychrápávaj sem vedla akademickou debatu s nastavajici macechou na balkone - ja vesela pradlo a ona do ted cisti a kraji houby a to ji pes jeden talir uz rozsypal ocasem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Dobré odpoledne Hele pražáci,proč jste nedojeli do Brna??? Ahojky Ivanko,sem netušil že se uráčíte nach Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Ahojky Ivanko,sem netušil že se uráčíte nach Brno to je presne onco - ked by rekli ze jedou tak se objevime, vid radus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 sem vedla akademickou debatu s nastavajici macechou na balkone - ja vesela pradlo a ona do ted cisti a kraji houby a to ji pes jeden talir uz rozsypal ocasem ahojky Káťo a o čem že byla akademická debata ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 to je presne onco - ked by rekli ze jedou tak se objevime, vid radus No to zcela nepochybně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 o vysce a o zivote, pri dotazu na mou maminku jsem odesla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 ahoj Ivanko, pac kdybych vedela ze jedes, tak bych se tam jela podivat dejte priste echo ju Ahoj Katko a proč bych měla dát echo?? já jsem do poslední chvíle nevěděla,že pojedu.A byl sraz a na něj se jezdí poznávat nové lidi a povídat ,jak o autech ,tak o jiných věcech. A kdo chtěl tak přijel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Dobré odpoledne Hele pražáci,proč jste nedojeli do Brna??? Ahojky Ivanko,sem netušil že se uráčíte nach Brno Ahoj borgí to chce číst akce a srazy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 jenze ja si jezdim na srazy takove kde moc lidi neznam po praglu - do brna to je celkem dalka.. co kdyby jsem si s tema lidm nesedla?? Ivi, pro me je to 400 kilometru za den a to zas tak jen tak jezdit nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 jenze ja si jezdim na srazy takove kde moc lidi neznam po praglu - do brna to je celkem dalka.. co kdyby jsem si s tema lidm nesedla?? Ivi, pro me je to 400 kilometru za den a to zas tak jen tak jezdit nebudu njn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 no pro nás je to 320 a jeli jsme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 cosby nebudu se s tebou dohadovat o kilometrech - i kdyby to bylo 200 tam i zpet tak bych to nejela, pokud by tam nejel nekdo od nas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 cosby nebudu se s tebou dohadovat o kilometrech - i kdyby to bylo 200 tam i zpet tak bych to nejela, pokud by tam nejel nekdo od nas. my jsme tam byli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Ahoj borgí to chce číst akce a srazy sice čtu,ale tohle mi uniklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 jo, ale to vim az ted, ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 jak někdo od nás??Nechápu.Sere mě to a je tady vidět,že prostě co neorganizujou pražáci a to se sere,že???Ororo měl snahu,připravil super místo a jako zaměstnanec hotelu i vše okolo a bylo Super.nezlobte se,ale jděte s takovou někam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Ahoj borgí to chce číst akce a srazy sice čtu,ale tohle mi uniklo no co se dá dělat a co besídka ,jedeš?? A ty Kato??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 kua mi je to jedno kdo co organizuje - jezdim i na uplne obycejny srazy za klukama do karvine, takze cosby prazaci u me nejsou vubec na miste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 a jeje já zapomněl že só všici po obědě nacpaní a vychrápávaj sem vedla akademickou debatu s nastavajici macechou na balkone - ja vesela pradlo a ona do ted cisti a kraji houby a to ji pes jeden talir uz rozsypal ocasem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 besidku bych rada jela, nicmene nevim jestli nebudu V PRACI!!!! kdyz uz to organizujou prazaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 vsude same houby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 besidku bych rada jela, nicmene nevim jestli nebudu V PRACI!!!! kdyz uz to organizujou prazaci... no no se nemusíš hned čertit ale mi to taky tak připadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Mam pocit, ze ani vetsina prazaku nevedela, ze se neco organizuje, aspon ja o nicem nevim a do Brna sem chtel jet ciste na CIAF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Mam pocit, ze ani vetsina prazaku nevedela, ze se neco organizuje, aspon ja o nicem nevim a do Brna sem chtel jet ciste na CIAF už jsem to tu psala ,když to chce číst AKCE A SRAZY jinak ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Mam pocit, ze ani vetsina prazaku nevedela, ze se neco organizuje, aspon ja o nicem nevim a do Brna sem chtel jet ciste na CIAF nevěděla nebo nechtěla vedět????? Psalo se o tom dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky