IvanaII Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 tak tě aspon hřeje pocit,že jsi urobil něco užitečného vy jste měli dneska pouť?? odkud že to jsi? My jdeme v neděli ke tchýni na pouť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 tak tě aspon hřeje pocit,že jsi urobil něco užitečného vy jste měli dneska pouť?? odkud že to jsi? My jdeme v neděli ke tchýni na pouť nee. u dědu jsem byl na pouti. U nás už bylo koncem června. Já jsem z takové malé vesničky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 nee. u dědu jsem byl na pouti. U nás už bylo koncem června.Já jsem z takové malé vesničky aha a ta se jmenuje?? a nejbližší město? Ď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 nee. u dědu jsem byl na pouti. U nás už bylo koncem června.Já jsem z takové malé vesničky aha a ta se jmenuje?? a nejbližší město? Ď Lomy. u Jemnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 nic mi to neříká promiň,na srazu mi pak povíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 nic mi to neříká promiň,na srazu mi pak povíš taky je to malá vesnička na malokteré mapě je namalovaná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 oni už snad všichni chrápou?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 oni už snad všichni chrápou?! já ještě ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 co ta oslava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 to vidím ,že nespinkáš oslava?.... dopadla dobře a bylo taky dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 Chlastala jak duha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 Chlastala jak duha já být tebou tak pomlčím já jsem vstávala brzo a nebylo mi šoufl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 Chlastala jak duha já být tebou tak pomlčím já jsem vstávala brzo a nebylo mi šoufl 30 ti jen jednou za život. tak to musel pořádně zapít ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 to bych měla zapíjet já né?když už mám teda tech 30 brrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 to bych měla zapíjet já né?když už mám teda tech 30 brrrr jsi měla ne? cosboš by se o tebe postaral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 Marťo nezlob se ,ale jdu už spinkat,ráno brzo vstávám Tak se měj pěkně a dobrou noc a hezké sny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 to bych měla zapíjet já né?když už mám teda tech 30 brrrr jsi měla ne? cosboš by se o tebe postaral no ten určitě ten by mi ani oběd neuvařil a pak nestojí to za to aby mi bylo na druhý den špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 Marťo nezlob se ,ale jdu už spinkat,ráno brzo vstávám Tak se měj pěkně a dobrou noc a hezké sny dobrou Ivanko. Sladké sny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Dobré ránko vespolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 5. Už asi vím, co dostane mladý na vánoce , ale líbí se mi ještě RC driftování, takže mám trošku dilema.... ja ci takýýýýýý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 dobre rano Zdar Jiří, tak jaký jsi měl víkend? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 dobre rano Zdar Jiří, tak jaký jsi měl víkend? ja jsem mel hodne pracovni ale v pohode... jak jsi na tom ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 ja jsem mel hodne pracovni ale v pohode...jak jsi na tom ty v podstatě narozeninově-pracovní, troška hektický, zas sem potřeboval aby ty dny o víkendu měly tak 40 hodin místo 24 ale veskrze velmi příjemný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 ja jsem mel hodne pracovni ale v pohode...jak jsi na tom ty v podstatě narozeninově-pracovní, troška hektický, zas sem potřeboval aby ty dny o víkendu měly tak 40 hodin místo 24 ale veskrze velmi příjemný no tak to ja bych potreboval taky...ale bohuzel to asi nevyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky