krysarr Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Asi lepsi vata a zajimavejsi kolektiv.. http://img177.imageshack.us/img177/2744/pict0005qp5.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Ted tu Sejda problik a nevyjadril se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Ted tu Sejda problik a nevyjadril se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-3...7&q=machine+gun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-3...7&q=machine+gun Babka by mohla isť z flaku do Afghanistanu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-3...7&q=machine+gun Babka by mohla isť z flaku do Afghanistanu... By musela mit na tom vehiklu terenni podvozek ale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 By musela mit na tom vehiklu terenni podvozek ale Stačily by je širší gumy, řekněme 205/50 R17.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 By musela mit na tom vehiklu terenni podvozek ale Stačily by je širší gumy, řekněme 205/50 R17.... A od Talibanu nejakej nuklearni pohon, aby s tim hnula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Teraz som počúval vo spravodajstve TV Nova, že pieseň We Built This City od skupiny Jefferson Starship bola najhošia pieseň v histórii... Veď to bola pieseň mojho detstvá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Ja si ted naopak prohlid katalog novyho Superba, mno, mnam A dali tomu bily podsviceni pristrojovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Ja si ted naopak prohlid katalog novyho Superba, mno, mnam A dali tomu bily podsviceni pristrojovky No mě se víc teda jko mezi mámi děvčaty líbí ten původní, ty nový zadní světla ne moc nechytly, ale je možný, že jsem si ještě nezvykl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Ja si ted naopak prohlid katalog novyho Superba, mno, mnam A dali tomu bily podsviceni pristrojovky No mě se víc teda jko mezi mámi děvčaty líbí ten původní, ty nový zadní světla ne moc nechytly, ale je možný, že jsem si ještě nezvykl... Ja si naopak zvyknul docela rychle, starej je na muj vkus moc usedlej Zvyknes si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Ja si naopak zvyknul docela rychle, starej je na muj vkus moc usedlej Zvyknes si Asi jóóóóóóó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Ja si naopak zvyknul docela rychle, starej je na muj vkus moc usedlej Zvyknes si Asi jóóóóóóó... No asi budes museti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 No asi budes museti No já bych si stejně přivezl z venku postaršího... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 No asi budes museti No já bych si stejně přivezl z venku postaršího... Ale Octa je Octa Chcete me? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Ale Octa je Octa No baže... Tak, už jsem si stáhl We Built This City v MP3 a ráno si to nasypu do Pincka, ať mám cestou do práce co poslouchat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Ale Octa je Octa No baže... Tak, už jsem si stáhl We Built This City v MP3 a ráno si to nasypu do Pincka, ať mám cestou do práce co poslouchat... Cestou do prace nejhorsi pisen, no to budes pracofat jako das Ja si ted sypu totok http://stream4.pulsradio.com:5000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 právě sem se vrátil....ze škopka -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 právě sem se vrátil....ze škopka -_- Co si v nem delal pane? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Cestou do prace nejhorsi pisen, no to budes pracofat jako das Ja si ted sypu totok http://stream4.pulsradio.com:5000 No asi zůstanu u Sandry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 právě sem se vrátil....ze škopka -_- Kua, to se negdo má, nablikat si do štrycle v půlce tédňa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 právě sem se vrátil....ze škopka -_- Co si v nem delal pane? ja nic,já polykal lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Kua, to se negdo má, nablikat si do štrycle v půlce tédňa... Kluci od radegasta už se polepšili, docela šmakovalo -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 právě sem se vrátil....ze škopka -_- Co si v nem delal pane? ja nic,já polykal lol Sem Ti onehda videl o tomhle film, Angels Who Suck And Swallow, dobry to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky