baurak Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 ja v sobotu taky slavil kamarada narozeniny a bylo to moooooc zajimavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 a co teprve před námi.. Zvlášť sobota bude náročná no snad jen pro některé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Kdepak jsi se fotila, Kačko???? na výstavě u OPC Kačka je nám tak trošku nevěrná že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 ja v sobotu taky slavil kamarada narozeniny a bylo to moooooc zajimavy Já v sobotu pekl sýrový tyčinky a taky to bylo zajímavý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 ja v sobotu taky slavil kamarada narozeniny a bylo to moooooc zajimavy Já v sobotu pekl sýrový tyčinky a taky to bylo zajímavý... tak ted ale nevim co bylo zajimavejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Kačka je nám tak trošku nevěrná že jo, ale když se mě lidi ptaj čím jezdím, tak to zase jsem nevěrná Oplíku a když mám Opla srovnat s jinou značkou - vždy Octavie ale tohle nesmím dělat před vedením - asik by z teho neměli radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 tak ted ale nevim co bylo zajimavejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Ahojky nazdarek Praha zdraví Brno Ahooj Praho.. Jak se vede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 tak ted ale nevim co bylo zajimavejsi asi to bude chctit nejakou porotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Ahoj Honzíku.. Proč ty chmurné myšlenky? Nejlepší na špatnou náladu je být mezi lidmi Souhlas, asi pojedeme za Honzou na kafe... Asi jo.. Pojedem ho trošku rozveselit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 ja v sobotu taky slavil kamarada narozeniny a bylo to moooooc zajimavy tak povídej,přeháněj jinak ahoj Jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 asi to bude chctit nejakou porotu No už je sežráno a X říkala, že to bylo fajne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 tak ted ale nevim co bylo zajimavejsi asi to bude chctit nejakou porotu ja jen přidám něco ze soboty - huňatá štěrbinka to jen ať taky vidíte že sobota byla velnmi zajímavá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 ja v sobotu taky slavil kamarada narozeniny a bylo to moooooc zajimavy tak povídej,přeháněj jinak ahoj Jiříku no strasna party v clubu priznacneho nazvu Zlaté Časy dnes bych mel mit nejaky fotky tak jestli to bude publikovatelne tak treba neco prihodim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 ja jen přidám něco ze soboty - huňatá štěrbinka to jen ať taky vidíte že sobota byla velnmi zajímavá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 asi to bude chctit nejakou porotu No už je sežráno a X říkala, že to bylo fajne... tak to ji budu muset dat dotaznik a jestli ho dobre vyplni tak jsi vyhral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 odcházím za chvíli jsem z5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Ahojky nazdarek Praha zdraví Brno Ahooj Praho.. Jak se vede? pohoda a klídek nám po 14 dnech zkončil neb se špion(dcerka) vrátil z dovolené tedy tatínek mi dovezl zpět nejaké dítě jí podobné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 tak to ji budu muset dat dotaznik a jestli ho dobre vyplni tak jsi vyhral Dotazníček...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 tak to ji budu muset dat dotaznik a jestli ho dobre vyplni tak jsi vyhral Dotazníček...? presne tak kolego...pro tyto prilezitosti mam osobni dotaznicek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 ja v sobotu taky slavil kamarada narozeniny a bylo to moooooc zajimavy tak povídej,přeháněj jinak ahoj Jiříku no strasna party v clubu priznacneho nazvu Zlaté Časy dnes bych mel mit nejaky fotky tak jestli to bude publikovatelne tak treba neco prihodim jen přihoď ať se také pobavíme A co práce?pořád stejná nebo máš už něco jiného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 presne tak kolego...pro tyto prilezitosti mam osobni dotaznicek No já žasnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 ja v sobotu taky slavil kamarada narozeniny a bylo to moooooc zajimavy tak povídej,přeháněj jinak ahoj Jiříku no strasna party v clubu priznacneho nazvu Zlaté Časy dnes bych mel mit nejaky fotky tak jestli to bude publikovatelne tak treba neco prihodim jen přihoď ať se také pobavíme A co práce?pořád stejná nebo máš už něco jiného? no bylo to bombasticky ale mel jsem strasnej mix alcoholu a docela se divim ze jsem to prezil...jinak prace porad stejna ale nejsem spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 presne tak kolego...pro tyto prilezitosti mam osobni dotaznicek No já žasnu... a kdyz se divis tak zavri pusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 ...jinak prace porad stejna ale nejsem spokojenej to už říkáš cca rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky