baurak Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Jééé tady se to zvrhává pooockej na besidce to bude delat kocht radost asi vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Jééé tady se to zvrhává tak se taky zvrhni nebo převrhni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Jééé tady se to zvrhává tak se taky zvrhni nebo převrhni spíše vrhnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Jééé tady se to zvrhává tak se taky zvrhni nebo převrhni spíše vrhnu jirikovi kolem krku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Jééé tady se to zvrhává pooockej na besidce to bude delat kocht radost asi vsem nestraš!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Jééé tady se to zvrhává pooockej na besidce to bude delat kocht radost asi vsem .......úúúž se začínám těšit ............leda,že by přivezl největší stavebnici a kdo jí postaví nejrychleji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Jééé tady se to zvrhává pooockej na besidce to bude delat kocht radost asi vsem nestraš!!!!! BUBUBU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Jééé tady se to zvrhává pooockej na besidce to bude delat kocht radost asi vsem .......úúúž se začínám těšit ............leda,že by přivezl největší stavebnici a kdo jí postaví nejrychleji jasne Octu 1:1 a budeme stavet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Jééé tady se to zvrhává pooockej na besidce to bude delat kocht radost asi vsem .......úúúž se začínám těšit ............leda,že by přivezl největší stavebnici a kdo jí postaví nejrychleji jasne Octu 1:1 a budeme stavet Já chci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Jééé tady se to zvrhává pooockej na besidce to bude delat kocht radost asi vsem .......úúúž se začínám těšit ............leda,že by přivezl největší stavebnici a kdo jí postaví nejrychleji jasne Octu 1:1 a budeme stavet no to by byla dražší než nová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Jééé tady se to zvrhává pooockej na besidce to bude delat kocht radost asi vsem nestraš!!!!! BUBUBU HUDRY HUDRY HUDRY.. nechám se překvapit, co se tam bude dít .. ale mám takovej pocit že to moc slušné nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 no to by byla dražší než nová on to domu pronasi kostku po kostce kazdej den pres branu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 HUDRY HUDRY HUDRY.. nechám se překvapit, co se tam bude dít .. ale mám takovej pocit že to moc slušné nebude stacilo se podivat na nejake dvd z predeslych a vedela by jsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 no to by byla dražší než nová on to domu pronasi kostku po kostce kazdej den pres branu to odkoukal od radara.. ale ten si domů poslal jeep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 HUDRY HUDRY HUDRY.. nechám se překvapit, co se tam bude dít .. ale mám takovej pocit že to moc slušné nebude stacilo se podivat na nejake dvd z predeslych a vedela by jsi a kde to dvd vzít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 to odkoukal od radara.. ale ten si domů poslal jeep to vsechno teprve prijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 no to by byla dražší než nová on to domu pronasi kostku po kostce kazdej den pres branu no jooo a já ,že dává slevy,když je prodává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Muž navštíví velmi exklusivní nudistický klub. Hned první den si svlékne šaty a začne se procházet klubem. Kolem něj prochází krásná vnadná blondýnka a muž dostane erekci. Dívka k němu přijde a říká: 'Volal jsi mě?' 'Ne, proč myslíš?' Ptá se muž. 'Tak to asi musíš být v klubu nový. Tak tedy dovol, abych ti to vysvětlila. Víš, tady je takové pravidlo, že když dostaneš erekci,znamená to,že mě voláš'. Smějící se dívka si muže odvede k bazénu a tam se s ním pomiluje... Muž pak pokračuje v prohlídce klubu a navštíví saunu. Jakmile si sedne, uprdne si. Během minuty vstoupí urostlý chlupatý muž a říká: 'Volal jsi mě?' Ne, proč se ptáš?' odpovídá muž. 'Tak to asi musíš být v klubu nový. Tady je takové pravidlo, že když si prdneš, znamená to, že mě voláš, abych přišel. 'Nato svalovec ohne nováčka o lavičku a ošuká ho... Poté už muž nepokračuje v procházce a rychle se vrací do přijímací kanceláře, kde jej s úsměvem vítá nahá recepční a ptá se, jak mu může pomoci. Muž odpovídá: 'Zde je má členská karta, vracím zpět klíče, členský poplatek 500 USD si můžete ponechat, odcházím. 'Ale, pane, proč tak kvapně, byl jste zde jen pár hodin a neměl jste ještě ani šanci poznat všechny naše služby a zařízení',říká recepční. Muž na to reaguje slovy: Poslouchejte, mě slečno, je mi 71 let, erekce se mi dostavuje tak jednou za měsíc, ale prdím každých 15 minut! Odcházím!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 http://www.cosmicrealms.com/coolness/images/007952.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 no jooo a já ,že dává slevy,když je prodává to vis takhle uz to chodi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Zatím se tu mějte, jdu vytvářet nějaké hodnoty. Když se urvu, tak se zítra zase stavim na Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 no jooo a já ,že dává slevy,když je prodává to vis takhle uz to chodi ááhhhááá,ted už vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 (editace) Co prodavam,kupuju tady v krame pro zamestnance !!! Editováno: 8. Listopad 2006, autor: kocht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 A Sejdoure nepyskuj,nebo vratis ty 2 zacharanre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Co prodavam,kupuju tady v krame pro zamestnance !!! to rika kazdej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky