Lukáš Gemela Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Ahoj, povedlo se mi urvat takový ten čudlík ze který člověk musí vzít když chce odklopit zadní sedačky. Snažil jsem se najít jak se k mechanismu dostat "zvenku" a díl jsem taky nesehnal, tento týden bych rád zajel na vrakárnu. Nemáte nějaký typy jak to rozebrat? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 http://forum.skodahome.cz/topic/64135-oi-navod-na-vymenu-tiahla-odistovania-zadnych-sedaciek/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Gemela Vloženo 27. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 to jsem našel, ale já tam to uložení mám kruhové a tyčka končí jenom takovou čepičkou a takový díl jsem nikde nesehnal :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.