Lukas1450 Vloženo 7. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 ja to vzdy tvrdim kazdemu kto vytaca motor za studena ... ze je to svinstvo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 To teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bruncla321 Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Přesně,pokud se bude mazat a šetřit motor za studena neměl by být problém:-)Jen je problém kdo má superba po 3- 4 majiteli viz-můj problém zda to dodržovali i oni:-/:-Dnicméně si myslím že když motor teď běží dobře a majitel se o to bude starat,tak by se to nemělo dál víc ničit a neměl by být problém :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bruncla321 Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 akorát mě děsí ty zvuky za jízdy:-/když motor běží na volnoběh tak se mi zdá pěknej klapot ale jakmile jedu do kopce tak to jsou hrozný zvuky motoru,může to taky souviset s vačkami?Na neutrál když jej vytáčim tak taky žádnej divnej zvuk vše ok,pouze za jízdy je ten motor strašně hlučný...nevím co už s tim...zda to může dělat nějaký čerpadlo,nebo převodovka nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Bruncla popiš ty zvuky při neutrálu ? Jak to zní nebo to nahraj a hoď to sem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bruncla321 Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 Při neutrálu je to právě v klidu ...pouze za jízdy ten motor je z ničeho nic z 3 na 4 hlučnej...nevím...zkusím vyměnit asi ten olej do převodovky...nevíš jakej olej se tam dává??popř. kolik to vyjde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.