iviak Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 caves.zacalo to tim ze ked auto dlhsie stalo tak po nastartovani to bolo v pohode,ale ked som to isiel rozbehnut tak mi to zacalo skakat a cukat ako keby islo na 3 valce.ked som sa hral s plinom tak som to postupne rozbehol potom to bolo v poho.vag nic neukazal.a este mam pocit ze v poslednom case sa jej niejak nechce v nizsich otackach ako keby sa dusila.mohli by to byt aj sviecky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 hmm spíše svíčky a nebo ti jde doprdele zapalovací modul... ale může to být i něco jiného.. jako vždy... u turba je miloon hadiček a ventilů co se může pojebat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iviak Vloženo 4. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 uz sa na to prislo,su tam dierave dva hadice..mam vraj pocitat s par tisickami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_1 Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 mám podobný problém, můžeš prosím poradit jaké hadice to byly u tebe? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iviak Vloženo 5. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 ide od veka ventilov.je to taka rozdvojena hadica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 no je to tam samá hadice.. už jsem to taky řešil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_1 Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 ide od veka ventilov.je to taka rozdvojena hadica Myslíš tyto dvě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_1 Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 (editace) ide od veka ventilov.je to taka rozdvojena hadica foto 2. přijde mi to totiž trošku neuvěřitelné, že by zrovna tyto hadice měli takový vliv na chod motoru... Jak je na nich viditelné poškození? Editováno: 6. Březen 2007, autor: michal_1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iviak Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 u rs je ta hadica ina je taka rozdvojena.urcite mala vpliv na to lebo auto uz ide ok.poskodenie bolo asi take ze do dieri som strcil aj malicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iviak Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 dal som za dve hadice 2000sk zo zlavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterkap Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Ahojky potřebovala bych poradit,mám škodu octavii rs I r.v.2003,mám problém po nastartováníí,né pokaždý,ale dost často když nastartuji mi začnou kolísat otáčky a stoupa jako by se to dusilo a chtělo to chcípnout, musím hodně šlápnout na plyn,aby se to chytlo a pak musím čekat dokuď nevypne sitič,měla jsem to na pc a nic,vyměnila jsem svíčky,cívky i palivovej filtr jsou i nové rozvody.Už nevím co s tím.Díky za radu ahoj Petra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanezz 1.6 Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Čau mám sice 1.6 ale dělalo mi něco podobnýho a měnil sem podtlakovou hadičku(prasklá) co vede od brz.válce ke vzduchu na motor a tu širokou hadici od vzduch.filtru na škrtící klapku,taky mi to nechtělo nějak extra startovat,pak může být i špatně nasazený sání nebo i trochu prasklý a pak to nasává falešnej vzduch a dělá to rotiku s celým autem.Celkově s tím vzduchem okolo motoru je občas problém .Tak snad ti to aspoň trochu pomůže v hledání problému,jinak pochvala za RS1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterkap Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Jo děkuji zkusím říct známému,ať na to ještě mrkne jinak auto supr RS je RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miissoo Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Zdravim vas.Mam octaviu 1.8 RS,rok 2002 a pri studenom starte mi strasne kolisu otacky-motor akokeby chcel hned skapat alebo co-trva to asi necelu minutu a potom sa to ustali a vsetko je OK-vsimol som si ze to robi len ked bezi aj pridavny ventilator alebo ako sa to vola (taka plastova vec pri vani-neake sekundarne vedenie vzduchu) ked sa prestane tocit ten ventilator tak sa motor skludni a ide normalne.CHcem sa vas spytat ci nemal niekto rovnaky problem a ako by sa to dalo vyriesit...za odpovede dakujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavia RS I Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 Ahoj bohužel musím založit téma ale vyhledávaní mi nefunguje. Mám octavia rs 1.8T.ORIGINAL Bez úprav Problém: Ráno příjdu k autu nasednu vložím klíček a zastartuji,vozidlo nastartuje bez problému zařadím 1 stupen lechce se rozjedu zmáčknu spojku a auto dělá hrozné věci běží nepravydelně houpe kucká a nakonec chcípne.Když přidám plyn tak se chytne a běží jak má. Vozidlo na diagnostice nepíše žádnou závadu. Nemáte stím někdo zkušenost._? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hormon Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 mozno ti nespusta sytic ,mozno teplotne cidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.