Host Bobik Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 jo a moje prvni zima s Favoritem, samozrejme na sjetejch letnich gumach jedu si ze skoly (to bylo jeste na stredni) a kamosi, ze prej na parkoviste, at jim predvedu nejakej ten drift nuze dobra, zajeli jsem na parkoviste a prvni zatazeni za rucku..........fiiii, zastavil me obrubnik a sliknul jsem zadni gumu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 bobik: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 a druha zima, to uz bylo s Felicii (karkulkou) na 14" letnickach rani cesta do Liberce, pres noc 15 cm snehu a proste jsem musel jet..... z Paceraku (myslim, ze se tak jmenuje, ten za Turnovem) dolu bokem, ale dokonale jsem to ukociroval, sem si rakal, to jsem ale borec no a v LB chci zaparkovat kousek od Depa a na zmrzle slnici, lup a tukanec do omegy... prisel borec kopl do sveho narazniku a povida jed woe a kup si zimni gumy ja mel dva skrabance v laku a spravila to korekcni tuzka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Jak tady nekdo psal..kdyz se vam chce srat to sou nejhorsi story....v tom zmatku je to sileny...sem jednou v garazi povoloval kolo.a zabral sem a heeej rup...zaclo se to valit...co ted...mega fofr,zavrel sem garaz popad klice a v krecovity chuzi sem letel nahoru do baraku...az u vchodu sem zjistil ze s vystrelovakem z Fabie se do baraku asi nedostanu co ted?Hrde kupredu,zpatky ni krok zpatky jit pro klice bych se posral,do baraku sem taky nemohl,takze utociste pod schodama to jistilo... Boze ja mam zazitky Jinak vcera sem videl naproti souseda jak si tam hral se svou dcerkou ktery privez kolo a mel ho na zadnich sedackach tak ji ho vyndal a ona tam jezdila a on mel radost...a Ty dvere se samozrejme zavrely az kdyz zajizdel do garaze tak vo futro tech velkejch vrat...paradni lavor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Pánové, na mě nemáte:) Už jsem to tu někde psal - Asi před 2 lety, jsem si stavěl 1000MB na srazy, pracoval jsem u babči v suterénní garáži... Po několika měsíčním ručním šmirglování kastle, vyvařování, apod. jsem si koupil RS fabiacký sedačky (ty jsem tam chtěl namontovat) no a protože jsem měl čerstvě zgenerálkovnou přední nápravu š130, 4 písty, vyztuřená, musel jsem upravit volantovou hřídel - tak jsem si řidičovo RS sedašku usadil do kastle a začal jsem dělat držák právě pro tu hřídel. Všechno mi tak pěkně sedělo, tak jsem se jal vaření držáku obloukem na 400V. Vařim si, vařim a pak jsem si odskočil na sváču:) Dlabu druhej rohlík a sousedka stojí před barákem a řve:"Kouří se vám z garáže" - tak jsem naklusal do garáže, tam černo, vrátil jsem se pro babču, vytáh jí z baráku, sousedka zavolala hasiče a já natáh hadici a začal jsem hasit... (kdybych ale věděl, že v jedný skříňce, která nešla otevřít, měl děda schovaný ředidla, kyseliny a starý barvy - prostě to, co rádo hoří - to jsem zjistil až druhej den, co jsem garáž vyklízel), tak bych asi nestál s hadicí před garáří, ale vzal bych nohy na ramena a zdrhal bych, až by se za mnou prášilo. Když přijeli hasiči, tak jsem měl skoro uhašeno, oni jen dohasili starej dřevěnej ponk, páč ten pořád nějak doutnal - podle hasičů tam chytlo asi několik věcí naráz, předně mi nejspíš spadnul rožhavenej držák ze svěráku na dřevěnej, barvama, ředidlama a bůhví čím napuštěnej ponk a asi i chytla ta stará elektrika - no prostě když něco dělám, tak to dělám pořádně!!! 2 hodinky mě vyslíchali policajti, zacáloval jsem pokutu hasičům, celou noc jsem chodil kontrolovat garáž, jestli něco nezačíná zase hořet, dostal jsem 3- týdenní zánět spojivek a několika měsíční práce v prdeli!!! No prostě několik blbejch náhod naráz... Jak se říká - kdo umí, ten umí _po__ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Pánové, na mě nemáte:) Už jsem to tu někde psal - Asi před 2 lety, jsem si stavěl 1000MB na srazy, pracoval jsem u babči v suterénní garáži... Po několika měsíčním ručním šmirglování kastle, vyvařování, apod. jsem si koupil RS fabiacký sedačky (ty jsem tam chtěl namontovat) no a protože jsem měl čerstvě zgenerálkovnou přední nápravu š130, 4 písty, vyztuřená, musel jsem upravit volantovou hřídel - tak jsem si řidičovo RS sedašku usadil do kastle a začal jsem dělat držák právě pro tu hřídel. Všechno mi tak pěkně sedělo, tak jsem se jal vaření držáku obloukem na 400V. Vařim si, vařim a pak jsem si odskočil na sváču:) Dlabu druhej rohlík a sousedka stojí před barákem a řve:"Kouří se vám z garáže" - tak jsem naklusal do garáže, tam černo, vrátil jsem se pro babču, vytáh jí z baráku, sousedka zavolala hasiče a já natáh hadici a začal jsem hasit... (kdybych ale věděl, že v jedný skříňce, která nešla otevřít, měl děda schovaný ředidla, kyseliny a starý barvy - prostě to, co rádo hoří - to jsem zjistil až druhej den, co jsem garáž vyklízel), tak bych asi nestál s hadicí před garáří, ale vzal bych nohy na ramena a zdrhal bych, až by se za mnou prášilo. Když přijeli hasiči, tak jsem měl skoro uhašeno, oni jen dohasili starej dřevěnej ponk, páč ten pořád nějak doutnal - podle hasičů tam chytlo asi několik věcí naráz, předně mi nejspíš spadnul rožhavenej držák ze svěráku na dřevěnej, barvama, ředidlama a bůhví čím napuštěnej ponk a asi i chytla ta stará elektrika - no prostě když něco dělám, tak to dělám pořádně!!! 2 hodinky mě vyslíchali policajti, zacáloval jsem pokutu hasičům, celou noc jsem chodil kontrolovat garáž, jestli něco nezačíná zase hořet, dostal jsem 3- týdenní zánět spojivek a několika měsíční práce v prdeli!!! No prostě několik blbejch náhod naráz... Jak se říká - kdo umí, ten umí _po__ Tak to se ale stane ...to je blba nahoda a zas tak moc k smichu na tom covece neni...mohlo to zajit i mnohem dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Jasně, vzal jsem si z toho ponaučení a na to, že kdyby chytly ty ředidla a kdejaký chemikálie, tak moh barák naskočit metr v základech a nebylo by co hasit... Proto se tomu už radši jen směju a nepřemejšlim nad tim, co se mohlo stát - to jsem si užil v prvních hodinách po tom a pak ještě pár týdnů - přežil jsem, nikomu se nic nestalo, garáž jsem dal za tejden do kupy - prakticky jsem ji zrekonstruoval, jen ta kastle a řidičova RS sedačka padla za vlast... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Hlavně měli babky z okolí zase o čem drbat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Student: Ty blaho, ty jsi diiiiiiiiiiiloooooooooooooooo :smich: Ta story s tim posranim mi pripomina kamaraduv pribeh - on byl vojak z povolani a jel pak z nejaky vojensky akce, kde meli zahul, unavenej domu autem. Najednou ho prej prepadlo brutalne akutni srani, tak zastavil a sel provest potrebu nekam na kraj silnice. Jenze pak se musel taky necim utrit a to byl kamen urazu.... Tak sundal vojensky tilko a holt si s nim pomohl, no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Student: Ty blaho, ty jsi diiiiiiiiiiiloooooooooooooooo :smich:Ta story s tim posranim mi pripomina kamaraduv pribeh - on byl vojak z povolani a jel pak z nejaky vojensky akce, kde meli zahul, unavenej domu autem. Najednou ho prej prepadlo brutalne akutni srani, tak zastavil a sel provest potrebu nekam na kraj silnice. Jenze pak se musel taky necim utrit a to byl kamen urazu.... Tak sundal vojensky tilko a holt si s nim pomohl, no Nejhorsi je kdyz treba sedis v aute...na hajzl to mas tak minutu prez 3je dvere..a Ty vis ze jakmile se pohnes a v krecis dobehnes k prvnim dverim,tak se poseres...to sou pak ty spravny dylema co udelat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Ja mam nastesti pravidelnou stolici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Když jsi v autě a můžeš si zastavit, tak je to celkem fajn... Průser je, když jedeš autobusem a řidič odmítá zastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Tak to bych mu nasral na hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 No to by asi nerozchodil a hlavne by to bylo na vyhazov ze skoly, bylo to kdysi davno, kdyz jsme jeli ze skolou do Prahy do divadla... Hlavne byl pruser v to, ze jsme pred divadlem byli s klukama chlastat (kazdej tak tech 7 piv), to byla teprv cesta domu!!! Jeste ze jsme meli prazdny pet lahve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 no pekny cteni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Tak to bych mu nasral na hlavu che che che Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 18. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2006 Fotrík tak frčal v električke a došlo to na neho. Išiel na nejaké skúšky, tak pracovali nervy. Ale električka zastavuje často, tak vybehol a uľavil si po mostom v poslednej chvíli. Akurát to nedomyslel, zabudol na traky Kuči - tomu sa hovorí smola! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 No to by asi nerozchodil a hlavne by to bylo na vyhazov ze skoly, bylo to kdysi davno, kdyz jsme jeli ze skolou do Prahy do divadla... Hlavne byl pruser v to, ze jsme pred divadlem byli s klukama chlastat (kazdej tak tech 7 piv), to byla teprv cesta domu!!! Jeste ze jsme meli prazdny pet lahve autobus - mala potreba - pet lahev - klasika v sobotu jsem menil na Bobískovi kola a vzpomel jsem si na Chudyho studenta, tak jsem utahoval s citem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 tak a jedna autarska a to s budíkama a je stara tak 2 hodiny menim si takhle rucicky (v cimsi aute) a nejako asi nedocvaknul konektor, otocim klickem v zapalovani, rozeznu svetla a nic.tak znovu, konektor se mi zdal v pohode, ale vycvyknul sem o a znovu.....ted uz cajk, ale po chvilce ejhle stara znama kontrolka airbagu.... njn Bobík je debil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 chjoooooo Napdá mě otázka: A co teď s tím? Může si to amatér jako např. já opravit ? Nebo je třeba odborníkův zásah ? Mimochodem: Čí to bylo auti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Fakt dobrý téma To mě připomína story když jsme s Bajdíkem měnili na jeho Fabči podsvícení na modro. Šlo to v celku dobře. Než jsme se teda dostli na budíky. Rozdělat šup ručičky atd až na polšňák. Ovšem problém byl v tom,že jsem měl nějaký návod na polaritu a ten byl jkasi taksi špatný a polarita diod byla na pár místech otočená. Takže to nesvítilo jak mělo. Další problém nadešel při otáčení diod..samo než povolily tak se roztekly..tak šup do mamčinýho auto a frrr na poslední chvíli do obchodu než zavřou pro diody.Stihli jsme to. No ale poskládat správně polatitu bylo nemožné. Takže šli pod kudlu moje budíky z Fábinky podle kterých jsme to naštěstí vše poskládaly. Pak jsem jen u Bajdíka zapojil budíky a zapl podsvícení krááása neuveřetelné. Pekně to svítilo. Až do té doby než jsem otočil klíčkem a chtěl nastartovat. Rozsvítil se imnobilizér a už nezhasl. Nastartoval jsem a po 3 s motor zhasnul. V tu chvíli mi projel knedlík krkem a už jsem viděl odpáleny imo na desce. Podívali jsem se na sebe s Bajdíkem a už jsem viděl ,že u nás přespí Nikdy na ten pohled nezapomenu Nakonec jsem zjistili,že jsme naštěstí jen prohodili tišťáky.. Poučeni?? Tištáky až vypadají stejně tak 44ka opravdu nejede s budíkama z 55ky a už né vubec s jiným IMO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 chjoooooo Napdá mě otázka: A co teď s tím? Může si to amatér jako např. já opravit ? Nebo je třeba odborníkův zásah ? Mimochodem: Čí to bylo auti ? musi se na VAG.... a tam odmazat hlasky s chybou.... on se tu majitel ozve neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Lugo: tak to je taky dobra storry, njn se nekdy nezadari no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Tak teď jsem na rozpacích ! Zamiloval jsem si změnu podsvícení budíků a chci si jí udělat. KDyž ale slyším ty problémy a hlavně to, že se to nedaří ani vám, profíkům, tak jak to pak mám dokázat já ? A další problém je jestli je lepší bílé (Bobík) nebo modré (Bajdík) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Bohusu: Ja bych te jen poupravil - bile jsem mel prvni ja, takze bile (jako Martinoslav) Bobik je zmetek a uz to jenom okopiroval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.