PaveloSK Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Zdravím, na svoju 2006 Combi Ambiente zháňam nasledovné veci, ktoré sú uvedené v inzeráte. http://auto.bazos.sk/inzerat/20902102/Kupa-veci-Fabia-I.php Jeden človek mi odpísal, že má všetko, čo spomínam ale exteriérové veci ako ramienko stierača a ten ovládač 5. dverí ma z krátkej verzie. Bude to pasovať alebo mám hľadať na Combi? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 ramienko stieraca pasovat bude, bude ale kratke, na kombi je stierac dlhsi..... a ovladac pasovat bude, ten je rovnaky pre obe verzie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaveloSK Vloženo 16. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 (editace) Dakujem pekne! EDIT: este aproppo toho ovladaca - preco potom predavaju verziu na hatchback a verziu na sedan-combi? Lisia sa koncovym pismenkom v produktovom kode. Editováno: 16. Prosinec 2012, autor: PaveloSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 tak to netusim... myslel som, ze je to rovnaky diel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Ovladač je opravdu pro každou verzi jinačí. Raménko a kryt středu je také jinačí (hatchback tam má výřez pro ostřikovač) stírací lišta je stejná - z toho mi vyplývá, že ramnko má asi "jen" jiné zakřivení, délka je stejná!. Nicméně i to jen stačí na to aby to špatně stíralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 nechapem, co na nom moze byt ine.... ale je to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.