Publikováno Prosinec 16, 201212 r Zdravím, na svoju 2006 Combi Ambiente zháňam nasledovné veci, ktoré sú uvedené v inzeráte. http://auto.bazos.sk/inzerat/20902102/Kupa-veci-Fabia-I.php Jeden človek mi odpísal, že má všetko, čo spomínam ale exteriérové veci ako ramienko stierača a ten ovládač 5. dverí ma z krátkej verzie. Bude to pasovať alebo mám hľadať na Combi? Ďakujem
Prosinec 16, 201212 r ramienko stieraca pasovat bude, bude ale kratke, na kombi je stierac dlhsi..... a ovladac pasovat bude, ten je rovnaky pre obe verzie....
Prosinec 16, 201212 r Autor Dakujem pekne! EDIT: este aproppo toho ovladaca - preco potom predavaju verziu na hatchback a verziu na sedan-combi? Lisia sa koncovym pismenkom v produktovom kode. Upraveno Prosinec 16, 201212 r od PaveloSK
Prosinec 17, 201212 r Ovladač je opravdu pro každou verzi jinačí. Raménko a kryt středu je také jinačí (hatchback tam má výřez pro ostřikovač) stírací lišta je stejná - z toho mi vyplývá, že ramnko má asi "jen" jiné zakřivení, délka je stejná!. Nicméně i to jen stačí na to aby to špatně stíralo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.