dobima Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Dobrý den jedná se o motor 2.0tdi 125 kw BMN PD minulý týden se mi rozsvitila kontrolka hladiny oleje protoze vim ze PD olej proste zere tak jsem to neresil dolel jsem asi 3deci a jezdil jenomze dneska se kontrolka znova rozsvitila tak jsem se podival na merku a ubylo ho docela dost pritom jsem najel za ten tyden jen asi 300km. zajímaly by me vaše názory kama by to mohlo utikat...koukal jsem do nadrzky s chladici kapalinou ta je cista vicko od oleje na sobe taky nema emulzi ale to by spis pribyval kdyby do nej sla voda...potom me napada uz jen pres krouzky coz se mi ale moc nezda a nebo turbo ze by ho hnalo do koleru....za kazdy napad budu vdecny. jeste dodavam ze najeto ma 190tisic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dobima Vloženo 3. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Takže vcera jsem sundal spodní kryt motoru abych se podíval jestli nekde netece. hadice od turba jsou zaolejovane a jsou na nich kapky a prevodovka je z vrchu taky potecena od oleje tak jsem sundal hadici co jde do cooleru trosku oleje v tom spoji bylo ale zadna hruza takze jedine ze by to turbo hnalo do vyfuku...takze turbo dolu a snad to bude ono.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 pozeeal si aj na spodek olejoveho filtra ? dole je chladic a dve tesnenia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dobima Vloženo 3. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Ano díval jsem se všude motor je všude čistý koukal jsem ze spodu z vrchu i z boků nikde nic krom toho turba...a neveřím tomu že by to utíkalo přez kroužky ikdyž všechno je možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.