Přejít na obsah

Skoda Puklice na dobierku

OctaviaIITDI

Doporučené příspěvky

Chcem sa spytat, ake mate skusenosti s kupovanim dielov a dalsich veci k autu cez bazar od rozlicnych internetovych predajcov a ich poslani na dobierku ?

Chcel by som kupit sadu puklic, predajca mi poslal niekolko foto k pukliciam(na fotkach vyzeraju velmi dobre, original, su takmer ako nove), ak sa rozhodnem ich zobrat, posle mi ich na dobierku za velmi vyhodnu cenu. V reali ich vsak uvidim az po zaplateni a prevzati zasielky a samozrejme mi miesto tych peknych puklic z fotiek moze poslat nieco uplne ine alebo zistim ze su tie puklice v skutocnosti poskodene...atd.(v mojom pripade na fotkach nevyzeraju byt). Osobne si ich pozriet ist nemozem, kvoli velkej vzdialenosti.

Ako by ste to riesili ? Riskli by ste to a rozhodli by ste sa to kupit na zaklade poslanych fotiek od predavajuceho ?

Vdaka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...