OctaviaIITDI Vloženo 8. leden 2013 Vloženo 8. leden 2013 Chcem sa spytat, ake mate skusenosti s kupovanim dielov a dalsich veci k autu cez bazar od rozlicnych internetovych predajcov a ich poslani na dobierku ? Chcel by som kupit sadu puklic, predajca mi poslal niekolko foto k pukliciam(na fotkach vyzeraju velmi dobre, original, su takmer ako nove), ak sa rozhodnem ich zobrat, posle mi ich na dobierku za velmi vyhodnu cenu. V reali ich vsak uvidim az po zaplateni a prevzati zasielky a samozrejme mi miesto tych peknych puklic z fotiek moze poslat nieco uplne ine alebo zistim ze su tie puklice v skutocnosti poskodene...atd.(v mojom pripade na fotkach nevyzeraju byt). Osobne si ich pozriet ist nemozem, kvoli velkej vzdialenosti. Ako by ste to riesili ? Riskli by ste to a rozhodli by ste sa to kupit na zaklade poslanych fotiek od predavajuceho ? Vdaka. Citovat
jozzi Vloženo 8. leden 2013 Vloženo 8. leden 2013 ono puklice nejsou zas tak strašna palka tak bych to klidně risknul osobně už jsem kupoval spoustu věci a nikdy nebyl problem Citovat
OctaviaIITDI Vloženo 8. leden 2013 Autor Vloženo 8. leden 2013 asi mas pravdu, uz som ich od neho zobral. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.