Přejít na obsah

CAN 2.0 v OI


plasmo

Doporučené příspěvky

Mam taky tusak ze by to neslo kedze CAN 2 musi byt vsetko, od pristrojovky, az po ovladacie tlacidla stahovania okien a komfortnu jednotku. A kedze budiky z O2 do O1 nenapasujes, tak rovno tam aj skoncis kedze v budikoch je can gateway.

Tak s napasováním by problém nebyl, to by se udělalo, stejně jako napasuješ columbuse. Právě to jsem myslel, vyměnit všechno co by bylo potřeba, když na to přijde tak i komplet climatronic. Jen nevím jestli bych neskončil u ŘJ motoru, protože by nechtěla kamarádit s budíky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nepride ti jednoduchsie vymenit rovno auto? bolo by to minimalne za porovnatelnu cenu

podla mna aj RJ musi komunikovat po CANe, takze aj tu by bolo treba vymenit. a s nou pravdepodobne aj zvysok systemu ako "RJ" pre brzdy a na to naviazane senzory pre ABS, ESP atd atd. proste vytiahnut kazdy jeden kabel, senzor, cidlo z auta a namontovat na novo s can2.

je to operacia ako keby si chcel elektrickej lokomotivy spravit parnu. kasna a podvozok moze ostat, ale cele vnutro musis vyhodit a prerobit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jasný, já to tušil že bude lepší tohle pak prodat a koupit nový, ale myslel jsem jestli se nenajde jednoduší způsob. Konkrétně jen řeším jak dostat Columbuse na maxidot a parkovací senzory s climatronicem na columbus. teoreticky by to měl umět převodník CAN 1.6 -> 2.0 v kombinaci s TMC boxem pro dx, ale ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne? Já všude čtu že typ B a C DX potřebuje na spojení s maxidotem TMC box kvůli "kompilaci" a nikde nejsem schopný najít info o tom jestli ten převodník umí zobrazit info od columbuse na maxidotu (bavíme se o jedničkový octavii s 3g komfortu)

=> proto usuzuji jestli tam nebude potřeba kombinace TMC a převodníku

Editováno: , autor: plasmo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...